Wednesday, October 10, 2007

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΕΛΑΣ ΙΤΣΟΥΑΙΝΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΙΝΗ

Διαβάσαμε, πρόσφατα δημοσιευμένη στις εφημερίδες "7 ΕΠΤΑ" της Βέροιας και "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ", μιάν αγγελία που μας αφορά. Σύμφωνα μ' αυτήν, "ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών, που αποτελείται από καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, προτίθεται να προσφέρει χρηματικό ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ, σ' όποιον δώσει σαφείς πληροφορίες για την τύχη του ΑΛΕΞ".
Η αγγελία αυτή ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, δεν έγινε σε συνεννόηση με μας και ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ την υπόθεσή μας.
Η αγγελία αυτή, που υπόσχεται ένα υπέρογκο ποσόν, δημιουργώντας εντυπώσεις, αν είχε σχέση με αληθινές προθέσεις υπαρκτών προσώπων, θα είχε δημοσιοποιηθεί με ένταση και σε έκταση, όπως αρμόζει σε χειρονομίες τέτοιας σημασίας...
Με την αγγελία αυτή, τα πρόσωπα που φέρονται να μεθοδεύουν όσα αντιλαμβανόμαστε, επιδιώκουν μάλλον τη σύγχυση, παρά τη διαφάνεια.
Επιθυμούν τον έλεγχο της έρευνας, παρά την αποτελεσματικότητά της.
Ερήμην μας, υπόσχονται χρήματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, εν ονόματι φιλανθρώπων ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για να πετύχουν υπαρκτούς και προκαθορισμένους στόχους.
Δεν έχουμε καμμιά σχέση μαζί τους. Ούτε με τον κ. Τσούνη, της ομάδας της κ. Αντωνοπούλου (που πρόσφατα αποκαλύφθηκε με το εκδοθέν σύγγραμμά της), ούτε με τους συνακολούθους του (Μαυρίκη και Σία). Αυτόκλητοι υπερασπιστές της υπόθεσής μας, μετέρχονται περίεργες μεθοδεύσεις, επιδιώκοντας κάτι, που απέχει πολύ από την αλήθεια και τη νέμεση.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
Ζητούμε τη βοήθεια κάθε αληθινού ανθρώπου που διαθέτει ζώσα συνείδηση, μας είναι πολύτιμη στην πορεία μας προς την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Γι' αυτό καταφύγαμε στη λαική ευαισθησία και ζητήσαμε την αρωγή των απλών ανθρώπων. Επιμένοντας σ' αυτή την επιλογή, σας καλούμε να παραμείνετε δίπλα μας, και να ενημερώνεστε υπεύθυνα και αυθεντικά απο εμάς τους ίδιους, στη διεύθυνση: http://natela-veria-gr.blogspot.com