Thursday, April 12, 2007

H δύσκολη αρχή

Καλημέρα φίλες και φίλοι!
Από σήμερα αποφασίσαμε εμείς οι ίδιοι να σας ενημερώνουμε για όλα, όσα σχετίζονται με την εξαφάνιση του γιου μας Αλέξανδρου. Θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε την αλήθεια,γιατί βλέπουμε ότι εδώ και πολλούς μήνες τα γεγονότα παραποιούνται και διαστρεβλώνονται ( συχνά, μάλιστα, σκόπιμα ) με αποτέλεσμα η υπόθεση αντί να οδηγείται
προς την λύση της, να παραμένει σε σκοτεινά "τούνελ" και σε "θολά νερά".
Κατ' αρχάς, πρέπει να σας ενημερώσουμε για τον εμπαιγμό που δεχόμαστε από το Υπ.Δημοσίας Τάξης σχετικά με το αίτημά μας για την έλευση του Alain REMUE. Δύο μέρες πριν ο κ.Στάθης ( υπάλληλος του γραφείου του Υπουργού,ο οποίος ασχολείται με το αίτημά μας) ενημέρωσε τον κ. Ιερόπουλο ( τον δικηγόρο μας) ότι ο κ. REMUE δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα αυτό το μήνα και δεν τους είπε πότε θα έχει την ευκαιρία. Μη ικανοποιημένος μ'αυτήν την απάντηση, ο κ. Ιερόπουλος απαίτησε να μας στείλουν μέσω φαξ α) την πρόσκληση του Ελλ. ΥΠ.Δ.Τ. προς το αντίστοιχο του Βελγίου β) την απάντηση του REMUE ότι δεν μπορεί να έρθει. Μέχρι τώρα δεν πήραμε κανένα φαξ... Ο κ. Στάθης αποφεύγει να απαντάει στα τηλεφωνήματά μας επειδή όπως μας λένε είναι "πολύ απασχολημένος". Θεωρούμε ότι το Υπουργείο με την στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα δεν θέλει "να ανακατευτεί" ο ανώτατος αξιωματικός της Ιντερπόλ στην υπόθεσή μας. Το βρίσκουμε τουλάχιστον περίεργο.....
Προς το παρόν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο τον REMUE για να καταλάβουμε τι γίνεται.Θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.
Νατέλα και Δημήτρης

29 comments:

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΣ said...

Νατέλα και Δημήτρη κουράγιο.
Δίνεται καθημερινά μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ο θεός να σας δίνει δύναμη για το μεγάλο κακό που σας βρήκε
Με αγάπη
Σωτήρης-Τζένη

ianos said...

καλη τυχη.

takisfotiou said...

Καλή δύναμη...
Δέν έχω άλλα λόγια να πώ..

Stelios Frang said...

Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες, με 1-2 εξαιρέσεις, σας συμπαρίστανται. Καλή δύναμη και καλή απιτυχία στους στόχους σας!

itelli said...

Καλό κουράγιο... Ελπίζω ειλικρινά ο πόνος να τελειώσει σύντομα.

Μου τη δίνει που καθόμαστε όλοι με σταυρωμένα χέρια, αλλά αν βρείτε κάτι που μπορούμε να κάνουμε, πείτε το.

Greek.Harvest said...

Καλό κουράγιο, ήθελα μήνες να σας το πω γιατί και εγώ πονάω μαζί σας. Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να λυτρωθείτε με κάποιο τρόπο, όμως αν αυτός υπάρχει σας το εύχομαι από βάθος καρδιάς.
Νατάσσα από Κρήτη.

zfr4 said...

Εύχομαι επιτέλους να βρεθούν οι ένοχοι και να μην παίζουν τόσο καιρό με το πόνο σας. Το ήθος σας και η δύναμη που κρύβεται μέσα σας μας έχει αφήσει άφωνους. Καλό κουράγιο.

.liketobite said...

Ο Θεός να σας δίνει δύναμη.

Γιώργος Μαργαρίτης said...

Μπράβο για το σθένος σας και το κουράγιο σας. Ότι περισσότερο πω θα είναι πολύ λίγο.

kiki said...

Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έχει συμβεί με την περίπτωσή σας. Συντάσσομαι μαζί σας. Καλή δύναμη!

veriotis said...

Gia sou natela kai Dimitri kouragio den exo alla logia na po na kserete eimaste mazi sas
Lefteris & Ntina

Apo Stuttgart ( Stuttgardi )

gay super hero said...

Kουράγιο είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είμαστε όλοι στο πλευρό σας. Εύχομαι και ελπίζω για το καλύτερο.

Rodia said...

ΚΟυράγιο παιδιά, εύχομαι το καλύτερο. Εξακολουθώ να ντρέπομαι όλο και περισσότερο.
Αν θέλετε να δείτε πώς εισέπραξα ως τηλεθεατρια τη φριχτή αυτή υπόθεση, εδώ δίνω τους συνδέσμους από τα σχετικά ποστ που ανέβασα:

Σάββατο, Ιούνιος 03, 2006
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!! ντρέπομαι ντρέπομαι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ -->> http://rodiat2.blogspot.com/2006/06/blog-post_03.html
το αυγό του φιδιού ανοίγει στη χώρα μας..??? -->> http://rodiat2.blogspot.com/2006/06/blog-post_114929123848147316.html
Οι κλειστές κοινωνίες όμηροι του φόβου -->> http://rodiat2.blogspot.com/2006/06/blog-post_114933987551897051.html
Ενα σενάριο με προεκτάσεις -->> http://rodiat2.blogspot.com/2006/06/blog-post_114936741113422857.html

Παρασκευή, Ιούλιος 14, 2006
Υπόθεση Βέρροια ή πώς χάνουν οι λέξεις τη σημασία τους -->> http://rodiat2.blogspot.com/2006/07/blog-post_14.html

Simos said...

Κουράγιο... Καλά κάνατε και ανοίξατε το blog, έχουμε ανάγκη άμεσης ενημέρωσης και όχι πληροφοριών φιλτραρισμένων από τα media. Εδώ είμαστε να δίνουμε φως στο θέμα.
Καλή δύναμη σας εύχομαι! Να είστε καλά..

Katerina ante portas said...

Eίμαστε σαν bloggers, που τους έχει απασχολήσει το θέμα σας κατά καιρούς στα ιστολόγιά μας, να σας συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο.
Ορίσατε εσείς πως θέλετε να γίνει.
Ήδη τρέχει ένα είδος συγκέντρωσης απο τον aggrator Syn.blog των διαμαρτυριών μας και της συμπαράστασης. Θα μπορούσε να προωθηθεί η αναφορά αυτό ή ένα ομαδικό email όπου εσείς κρίνετε.
Θέλουμε να βοηθήσουμε.
Το blog δεν έχει μόνο ενημερωτική δύναμη αλλά είναι και πρόσφορο κινητοποιήσεων και διαμαρτυρίας.

(αν είχατε δημοσιεύσει email επικοινωνίας, στο προφίλ, θα μπορούσα να σας στείλω τον κώδικα για κυλιόμενο κείμενο, όπως στο δικό μου blog.)

Katerina ante portas said...

τη λέξη "έτοιμοι" ξέχασα στην πρώτη παράγραφο!

Main Said said...

main said - palestine-
elpizw na vrite sivdoma tin alithea.
zw ton pono sas , theos mazi sas.

DR. Main said

vatraxokoritso said...

Δεν ξέρω τι να πω σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τον γιο σας τον Άλεξ και συνεχίζω να είμαι σοκαρισμένη κάθε φορά που ακούω ή διαβάζω κάτι σχετικό.
Θα ήθελα να σας πω πως η δύναμη που έχουν τα μπλογκς στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη σχετικά μικρή αλλά δεν ισχύει το ίδιο στο εξωτερικό.
Μεταφράστε το μπλογκ και στα αγγλικά και ζητήστε την βοήθεια ανθρώπων που μπορεί να ξέρουν κάτι αλλά για προσωπικούς λογούς δεν θα κατέφευγαν ποτέ στην αστυνομία.
Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει γνωστό το μπλογκ σας στο εξωτερικό,δεν γνωρίζω αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει..

Εύχομαι καλή δύναμη
Και κάνω μια ευχή. Για σας,για την οικογένεια σας για το παιδί σας.

jul said...

Κουράγιο και μόνο αυτό μπορώ να πω!
Από την πρώτη μέρα που τα άκουσα στις ειδήσεις είχα μείνει να κοιτάω το κενό και να αναρωτιέμαι πότε θα βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια για να μπορέσετε και εσείς να βρείτε το δίκιο σας...
Κουράγιο και καλή δύναμη να έχετε

itelli said...

Αγαπητοί Νατέλα κ Δημήτρη,

Καθώς δεν βλέπω ανακοίνωση email σας, παραθέτω το σχόλιό μου εδώ. Ήμουν στη Βέροια για το Πάσχα κ έκτοτε σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα μπλογκ χρονογραφώντας την ιστορία, μέχρι που είδα ότι με προλάβατε εσείς οι ίδιοι.

Για να μην πολυλογώ, σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα στα αγγλικά, όμως δεν θέλω να αναλάβω μια τέτοια πρωτοβουλία χωρίς την συγκατάβασή σας. Θα το βρίσκατε χρήσιμο; Υπάρχει πιθανότητα βοήθειας από το εξωτερικό, πέραν του κου Ρεμυ, μέσω αυτού του τρόπου; Αν ναι, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Unknown said...

Κα Νατέλα, Κε Δημήτρη, Ως βεροιώτης μπορώ να νιώσω στο βαθμό που μου επιτρέπει η ανθρώπινη φύση μου βέβαια, το αδιέξοδο και τον πόνο σας. Μάλλον δεν μπορώ να σας καταλάβω. Μόνο εσείς ξέρετε μέχρι το μεδούλι αυτό που περνάτε. Από τότε που συνέβη, εγω και η οικογένεια μου στη Βεροια ήμαστε μαζί σας, ανησυχούμε, θλιβόμαστε με αυτά που συγκεντώθηκαν γύρω από την υπόθεση, βουβά και με πράξεις συμπαράστασης κατά καιρούς , Βέροια(αυτή που εγώ θέλω να αποκάλώ Βέροια και Πατρίδα Μου), η Ελλάδα (το ίδιο)
Είναι μαζίσας,
Είθε οι προσευχ'ες των απλών ανθρώπων στον ϋψιστο να βρουν απόκριση.
Ο θεός να βάλει το ΄χερι του.
Με σεβασμό.

Dyosmaraki said...

Παρακολουθώ από την αρχή το δράμα που ζείτε...
Νοιώθω θυμωμένη για την αντιμετώπιση της τοπικής κοινωνίας που δεν θέλω να πιστέψω πως εκφράζει όλους εμάς τους υπόλοιπους Ελληνες.
Νοιώθω αηδιασμένη για την ανάδειξη σε super star των παραβατικών ανηλίκων που συμμετείχαν στο μυστήριο της εξαφάνισης του παιδιού σας με την δικαιολογία πως είναι ανήλικοι.
Νοιώθω πληγωμένη γιατί ένα χαρισματικό παιδί δεν βρίσκεται κοντά μας να προσφέρει αυτά που πιστεύω πως θα μπορούσε να προσφέρει......
Χαίρομαι που ανοίξατε αυτό το blog. Να υπολογίστε στην συμμετοχή μου σε οτιδήποτε χρειαστείτε από εδώ και εμπρός.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο στον αγώνα σας!

Anonymous said...

Ντραπηκα πολυ σαν Ελληνιδα με οσα συνεβησαν με το παιδι σας και την αντιμετωπιση απ'την Πολιτεια.Αν νομιζετε οτι μπορουμε να κανουμε κατι πειτε το μεσω του blog σας.
Ολη μου η σκεψη και αγαπη μαζι σας.

ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ said...

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να ελαττώσουν και να απαλύνουν τον πόνο σου , τον πόνο της μάνας .Καμμία μάννα να μην ξαναβρεθεί στην θέση σου .Κανένα παιδί να μην ξαναβρεθεί στην θέση του .Αν υπάρχει Θεός , υπάρχει και δικαιοσύνη .

AATON said...

Πώς μπορώ να έχω λεπτομερείς πληροφορίες για την υπόθεση, απο την αρχή μέχρι σήμερα;
Στην ιστοσελίδα της Κ. Νικολούλη (φώς στο τούνελ) αυτά που διάβασα (τα δήθεν αποκαλυπτικά γεγονότα και φανφαρολογίες), στην ουσία δεν είναι τίποτε παραπάνω, απο την διαφήμιση της ίδιας και της εκπομπής της.
Αν μπορείτε να μου πείτε ή να μου στείλετε με eMail, θα το εκτιμούσα.

P.I. Nikolaos Κ.
Toronto, Canada

kalliopi papadaki said...

Ελπίζω η καινούργια χρονιά να σας δώσει δύναμη και επιτέλους την αλήθεια για να βρείτε το παιδάκι σας και να ηρεμήσετε.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
kalliopi papadaki said...

Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε καν πως νοιώθετε! Εγω δεν ξέρω τιν θα έκανα ο΄'υτε αν θα συνέχιζα να είμαι υπόδειγμα πολίτη. Πραγματικά σας θαυμάζω. Σκέφτομαι την αδικία π[ου είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε και με πιάνει αναγούλα για την χώρα που ζω. Να ξέρετε εγω και όπως φαίνεται πολλοί άλλοι δεν σας ξεχνα΄με ούτε στιγμή, όχι πως αυτό βοηθάει, αφού εδω οτι είναι στη δημοσιότητα παραμένει στο μυαλό του κόσμου. Πάντως εγω τέτοια αδικία, τόσο εξωφρενικά σκόπιμη δεν την ξεχνάω και δεν θα αφήσω και κανέναν δίπλα μου να ξεχάσει τον Αλέξανδρο και πιο πολύ ακόμα εσάς που μείνατε πίσω και το πιο φριχτό απ' όλα... δεν ξέρετε. Αν μπορούσα μόνο να εκφράσω πόσο με πνίγουν όλα αυτά, το οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι, το ότι δεν μπορείτε εσείς...
Το μόνο που βλέπω είνα σύψη.
Και Νατέλα μπράβο σου που βγήκες στην Τατιάνα και έδωσες την ευκαιρία στον πολύ κόσμο να δεί πως δεν υπάρχει διακιοσύνη, δεν υπάρχει κράτος, ΤΙΠΟΤΑ. Είσαι πραγματικά μια γυναίκα που θα θαυμάζω πάντα όσο ζώ. Ευχαριστώ που υπάρχεις και μιλάς.

JOHN MAKR said...

ΝΑΤΕΛΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ