Sunday, July 15, 2007

Απροσδόκητη ανακάλυψη!

Σαν αρχάριοι, δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τον θαυμασμό μας μπροστά στην τεχνολογία. Μπορείς να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, την ζωή σου, με πολλούς φίλους έστω και άγνωστους. Στην δική μας περίπτωση ευχαρίστως μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας και με τους εχθρούς μας. Θα ρωτήσετε ποιούς εχθρούς μπορεί να έχει μία απλή μάνα που έχασε το παιδί της. Κι όμως...
Δεν γράφαμε στο blog επειδή η Νατέλα έδινε εξετάσεις για την αναγνώριση του πτυχίου της. Επίσης στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της ασχολούταν με έρευνες στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σχετικά με ένα σκανδαλώδες συμβάν που έλαβε μέρος στην Βέροια το 2004. Χρειαζόταν να ξεφυλλίσει όλες τις τοπικές εφημερίδες Μαίου και Ιουνίου της συγκεκριμένης χρονιάς. Κάθε φορά που η Νατέλα καθόταν στην αίθουσα ανάγνωσης, δίπλα έπαιζε στα κομπιούτερ μια παρέα παιδιών, σχεδόν πάντα η ίδια. Μερικοί της φαίνονταν γνωστοί. Όλη η παρέα ανήκει στην κατηγορία.... πως να το εκφράσουμε.... "ελευθέρας βοσκής" ας τους πούμε.
Μάλλον δεν έχουν κομπιούτερ στο σπίτι, μάλλον δεν μπορούν να πάνε στο ίντερνετ καφέ αλλά εντάξει η βιβλιοθήκη τους επιτρέπει να παίζουν εκεί λιγάκι.
Χθές Σάββατο 14 Ιουλίου η Νατέλα έκατσε πολλές ώρες στην βιβλιοθήκη, θέλοντας να ολοκληρώσει την έρευνά της. Μπροστά στα κομπιούτερ έκατσε πάλι η συγκεκριμένη παρέα παιδιών, η οποία έριχνε λοξές ματιές προς το μέρος της Νατέλας. Προς μεγάλη της έκπληξη, η Νατέλα αναγνώρισε μεταξύ αυτών, ένα παιδί το οποίο εμείς ψάχνουμε από πρόπερσι τον Μάρτιο. Από τότε δεν τον έχει ξαναδεί και γι'αυτό άρχισε να παρατηρεί την παρέα πολύ προσεκτικά. Και να τι έγινε. Μετά από την άφιξη ενός μικρού αλβανού, ο οποίος είναι παρέα του κατηγορούμενου ανήλικου αλβανού, τα υπόλοιπα παιδιά σηκώθηκαν και έφυγαν. Όμως ο αλβανός δεν έμεινε μόνος του για πολλή ώρα.Προς μεγάλη της έκπληξη η Νατέλα είδε να μπαίνει στην αίθουσα ο μεγαλύτερος από τα δύο κατηγορούμενα αδέλφια, αυτός που σύμφωνα με τις μαρτυρίες του αλβανού και του βορειοηπειρώτη, τους απαγόρευσε να καλέσουν ασθενοφόρο όποτε χτύπησαν τον Άλεξ. Κοίταξε αδιάφορα την Νατέλα και έκατσε κάτω από την μύτη της. Κατά την γνώμη μας αυτό παραπάει...
Η Νατέλα περίμενε 5 λεπτά, μετά έβηξε προειδοποιητικά, αλλά αντίδραση καμία. Ο λεγάμενος συνέχισε αμέριμνα να παίζει κομπιούτερ και να συζητάει με τον αλβανό. Τότε η Νατέλα σηκώθηκε πήγε προς το μέρος του και του είπε: "Σήκω και φύγε από μπροστά μου να μην σε βλέπω". Ο ανήλικος αρνήθηκε αφού τελευταία παριστάνει το αθώο αγγελούδι. Τότε η Νατέλα σεβόμενη τον χώρο και τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα, ζήτησε από τον ανήλικο να βγούνε έξω για συζήτηση. Κατεβαίνοντας τις σκάλες ο "φόβος και ο τρόμος της Βέροιας" έβγαλε απο την τσέπη του ένα ακριβό κινητό τελευταίας τεχνολογίας και πάτησε ένα πλήκτρο προφανώς για να καταγραφεί η συνομιλία.
Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη. Η Νατέλα του είπε: "Καλά, πόσες φορές πρέπει να σου πώ να μην μπερδεύεσαι στα πόδια μου, να μην με προκαλείς και όπου με βλέπεις να φεύγεις;".
"Γιατί;" ρώτησε δήθεν παρεξηγημένος ο ανήλικος Βασίλης Χ. "Τι γιατί; Τι έκανες στο παιδί μου;"του φώναξε η Νατέλα. Η απάντηση ήταν "Εγώ στο παιδί σου δεν έκανα τίποτα".
"Ναι, και τότε πού είναι το παιδί μου;" ρώτησε ανυπόμονα η Νατέλα, μπας και γίνει κανένα θαύμα και απαντήσει ο ανήλικος. Και τι νομίζεται ότι της απάντησε; Δεν ξέρω; Τι ρωτάς εμένα; Οχι!!!
Τις απάντησε με κυνικότατο χαμόγελο "ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ"
Τα συμπεράσματά μας
α) Ο προαναφερόμενος γνωρίζει καλά τι έγινε. Τον έχουν εκπαιδεύσει να λέει συγκεκριμένα πράγματα, αλλά μάλλον ξέχασαν να του πούνε ότι δεν πρέπει να πετάει υπονοούμενα ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Να σημειώσουμε εδώ, ότι τα ίδια ακριβώς λόγια, δηλαδή ότι η υπόθεση θα παραμένει ανεξιχνίαστη μέχρι το δικαστήριο (το οποίο μπορεί να γίνει και μετά από χρόνια) ακούστηκαν και από έναν ψυχολόγο ο οποίος φαινομενικά δεν έχει καμία σχέση με τον κύκλο των κατηγορουμένων.
β) ΠΟΙΟΣ εκπαιδεύει τον ανήλικο τι πρέπει να πεί, ΠΟΙΟΣ του αγόρασε ακριβό κινητό αφού η οικογένεια είναι γραμμένη στο Φιλόπτωχο και ΠΟΙΟΣ τον καθησύχασε ότι δεν θα πάθει τίποτα;
Πολλές ερωτήσεις και βλέπουμε μπροστά μας πολλή δουλειά. Προς το παρών η απάντηση του Βασίλη Χ. μας φάνηκε τόσο σημαντική που κατεβήκαμε στην αστυνομία και καταγράψαμε το γεγονός στο βιβλίο συμβάντων.
γ) Σχετική ενημέρωση για όλους που σπεύδουν να πάρουν τα τριάντα αργύρια, πουλώντας τον πόνο μου, τους κάνω την εξής προειδοποίηση. Οποιαδήποτε εκδοχή του περιστατικού, η οποία θα είναι διαφορετική από την πραγματική θα έχει τις νομικές συνέπειες από μέρους μας. Αυτό επειδή βαρεθήκαμε τα αλβανογύφτικα παραμύθια που "κάποιοι" βγάζουν στην δημοσιότητα χωρίς να μπούν στον κόπο να μάθουν αν είναι αληθινά. Αν κατά την γνώμη σας χρειάζεται να γραφτεί η αναφορά από το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας, θα το κάνουμε μόλις πάρουμε στα χέρια μας το αντίγραφο.
δ) Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τους γονείς της Βέροιας. Η παρέα των ανηλίκων έχει κάνει "γιάφκα" την Δημόσια Βιβλιοθήκη. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε βασιζόμενοι στα εξής γεγονότα. Κατ'αρχάς μετά από την άδοξη υποχώρηση του ανήλικου Β.Χ., επάνω στον δεύτερο όροφο τον έψαχνε ένας νεαρός, ο οποίος κρατούσε στο χέρι του ένα μικρό δεματάκι. Ο αλβανός που είχε παραμείνει εκεί τον ενημέρωσε χαμηλόφωνα για το τι είχε συμβεί. Ο νεαρός έριξε μια ανήσυχη ματιά προς την Νατέλα και έφυγε με γρήγορα βήματα. Μάλλον δεν βρήκε το βιβλίο που του ταίριαζε... Η Νατέλα σηκώθηκε και κοίταξε στο παράθυρο. Έξω απο την βιβλιοθήκη ήταν σταθμευμένο ένα κόκκινο αυτοκίνητο με μια μεγάλη νεκροκεφαλή(!) ζωγραφισμένη στο καπώ. Μάλλον η Νατέλα πρέπει να φροντίζει να έχει πάντα μαζί της φωτογραφική μηχανή. Και κάτι άλλο. Θυμηθήκαμε ότι πρόπερσι τον χειμώνα ο Άλεξ ξαφνικά άρχισε να αποφεύγει τις επισκέψεις στην βιβλιοθήκη, ενώ παλιά σύχναζε πολύ εκεί.
Το επόμενο άρθρο θα είναι τόσο μακροσκελές, που αναγκαστικά θα το "σπάσουμε" και θα το δημοσιεύσουμε σε 3-4 ξεχωριστά μέρη. Καλή εβδομάδα να έχετε.

20 comments:

Alkyoni said...

καλή υπομονή..
ότι και να πούμε μοιάζει φτωχό

glizz said...

Mην αφήνετε τίποτα απαρατήρητο και τίποτα όσο ασήμαντο και τυχαίο φαίνεται που να μην το καταγγέλετε!
Είναι πια προφανές σε όλους ότι το όλο θέμα ειναι καθοδηγούμενο και μαθηματικά θα λήξει και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια!
Οσο το παλευετε με αυτόν τον τρόπο και δεν εφησυχάζονται όλοι οι αυτουργοί, φυσικοί και ηθικοί θα πέφτουν σε λάθη προσπαθώντας να καλύψουν τα χνάρια τους. Κάποια στιγμή κάποιο λάθος τους θα ειναι μοιραίο!
Αυτό περιμένουμε όλοι. Θεωρώ ότι η αρχή έχει ήδη γίνει!

Καλο κουράγιο και καλή δύναμη και στους δυο!

ΙΩΑΝΝΑ said...

Νατέλα & Δημήτρη
κάποια στιγμή θα κάνουν το λάθος,και θα ξεμασκαρευτούν.Εσείς μη δειλιάσετε ούτε στιγμή.Δικαιούστε να μάθετε την αλήθεια.Ευχαριστούμε που ενημερώνετε και όλους εμάς.
ΙΩΑΝΝΑ(απο Κρήτη)

GiaNt said...

Καλή τύχη.

Christos said...

Kalh dynamh sas euxomai. Kapoios idiotikos ntetektib den mporei na kanei kati oste na "ly8oune" kapia apo auta ta mysthria !?

joanna said...

Συμφωνώ με το christo
έχετε δοκιμάσει να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ντετέκτιβ?(αλήθεια με τον ιδιωτικό ερευνητή που είχατε τι γίνετε?)

_ST_ said...

η λυση για την Νατελα ειναι κινητο με καμερα για να καταγραφει τα παντα...
ετσι απλα..
Καποιος υπάλληλος της Βιβλιοθηκης μηπως μπορει να επιβεβαιωσει τιποτε αν χρειαστει?

Καλο κουραγιο παντως ...
Εμεις δεν σας εγκαταλειπουμε...

petrito zezus said...

Έλεος πια!Πόσο ν'αντέξει ένας άνθρωπος?
Δεν έχουν το Θεό τους.
Εύχομαι να τιμωρηθούν για ότι έκαναν και να μην την γλιτώσουν.
Είμαστε μαζί σας.

eρωτας said...

Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι όχι μόνο να λάμψει η αλήθεια και να "δικαιωθείτε", αλλά να λάμψει το χαμόγελό σας όταν αντικρύσετε τον μικρό Άλεξ. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως του έχει συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο..
Νατέλα & Δημήτρη, είστε σύγχρονοι ήρωες. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον.
Την αγάπη μου.

joanna said...

Αλήθεια,είναι δυνατόν κάποιοι να ξέρουν κάτι και να μη μιλούν?Πως το αντέχει η καρδιά τους?Όλο και κάποιο μάτι θάχει δεί ή θάχει ακούσει κάτι(π.χ.απο τη βιβλιοθήκη).Νομίζω ότι σε κανένα δεν θα άρεσε να συμβεί αυτό στο παιδί του!Πρός Θεού,βοηθήστε όποιοι γνωρίζετε κάτι.
Νατέλα & Δημήτρη
καλή δύναμη!

david santos said...

That this weekend is good for twirls the people Greek and without fires.

crimson passion said...

Αν είναι δυνατόν μια χώρα να είναι όμηρη μιας παρέας ανήλικων παιδιών.... Αξιαγάπητη κυρία μου, η αλήθεια πάντοτε μαθαίνετε, όσο αργά και αν είναι καμιά φορά... Οι τρόποι εκδίκησης πολλοί.... Είτε εντός, είτε εκτός "δικαιοσύνης" !
Καλή υπομονή στον αγώνα σας, που κανείς μας δεν μπορεί να καταλάβει...

Nistiko_arkoudaki said...

Ευχομαι να πανε ολα καλα...Απο τα βαθη της καρδιας μου. Εχετε αξιοθαυμαστη οξυδερκεια και επιμονη.

yoko said...

υπομονη και κουραγιο σας ευχομαι,και μην ξεχνατε πως η αληθεια πολλες φορες αργει αλλα σττο τελος παντα λαμπει.

rellos15 said...

ΝΑΤΕΛΑ
ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ
ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΧ ΤΟ 1995 ΚΑΙ 1996 ΗΤΟ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΤΟΤΕ
ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ
ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙ
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
ΚΑΡΤΕΛ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ
ΔΕΣ ΕΠΙΣΞΣ www.youtube.com/nemesisrellos
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

zoaki said...

Pio polly me stenaxorei h anoxi tou kosmou ths Veroias... Mia poli olokliri den mporei na ksefortothei ayta ta upokeimena na mhn ta vlepeis mprosta sou...Kathontai kai anexontai authn thn katastasi? Pou einai h Dimotiki Astynomia na astunomeusei thn vivliothiki?
Natela thn epomeni fora pou tha deis auta ta zoa mhn parakaleseis den aksizei ton kopo. Kalutera na se fovountai para na se lupountai... Pou tha paei tha to kanoun to lathos...den mporei.... tha piastoun sthn faka oi arouraioi!!!!
Kali dynami!!!

Christos.Kotsaris said...

Λυπάμαι πολύ για όλη αυτή τη κατάσταση. Είναι απαράδεκτο, να χαϊδεύουν τόσο πολύ αυτά τα τσογλάνια, ναι, τσογλάνια. Πρώτα απο όλα δε γίνεται να αλλάζουν καταθέσεις κάθε τρεις και λίγο. Αυτό κάνει μπαμ πως λένε ψέμματα. Όταν λες την αλήθεια, τη λες απο την αρχή, δεν την αλλάζεις κάθε τόσο ανάλογα με το τι σε βολεύει.

Η μητριά μου, που είναι απο τη Πολωνία, είχε ένα μεγάλο γιο, που δολοφονήθηκε απο ένα φίλο του. Ένα τομάρι. Δυστυχώς αν και όλοι ξέρουμε πως αυτός το έκανε, τα στοιχεία δεν επαρκούσαν, κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος...

Λυπάμαι που το λέω, αλλά πιστεύω πως δε θα τιμωρηθεί κανένας απο αυτή την ιστορία. Θα είναι πολύ άσχημο αν γίνει. Αλλά θα είναι δύσκολο να αποδειχθεί η σχέση τους με το έγκλημα. Λέω έγκλημα γιατί αυτό είναι, έγκλημα. Μακάρι να διαψευστώ.

Σας εύχομαι το καλύτερο και ο Θεός μαζί σας.

George said...

Αγαπητοί γονείς του Άλεξ,

Όπως είπα και στο άλλο μου σχόλιο, μπορεί μεν όσα σας φέρνω σαν ενδείξεις να είναι άσχετα με την υπόθεση. Μπορεί όμως και να είναι ΠΟΛΥ σχετικά. Διότι όσα λέτε, ακόμη και στο "έμβλημα" του ιστολογίου, δείχνουν ΚΑΘΑΡΑ την σχεδόν σίγουρη ύπαρξη κυκλώματος ΕΝΗΛΙΚΩΝ πίσω από αυτή τη βρώμικη υπόθεση.

Προχθές δέχτηκα ΚΑΙ εγώ απειλές με... δικό μου ομαδικό βιασμό επειδή... ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ είχα συγκρουστεί άσχημα με μερικά αποβράσματα στο ιντερνέτ, τα οποία όμως, λόγω της τότε σπάνιας ενασχόλησης με διαλόγους στο διαδίκτυο Ελλήνων γενικά, ήταν η "κορυφαία αφρόκρεμα (των αλητών) του ελληνικού διαδικτύου", με βεβαρημένο παρελθόν σε πολλούς τομείς παρανομιών.

Από συζητήσεις που είχα πρόσφατα με ανθρώπους που συζητήσαμε αυτές τις απειλές και ΙΔΙΩΣ τον ΤΡΟΠΟ που διατυπώθηκαν (προσέξτε το και διαβάστε τις)... κάποιος βρέθηκε να μου εξιστορήσει ΔΕΥΤΕΡΗ φορά τις φρικαλεότητας Ελλήνων φοιτητών στη Σουηδία, που είχαν κάνει... ΣΥΣΤΗΜΑ το βιασμό Σουηδέζων (και μερικές φορές ακόμη και αντρών) και στη συνέχεια την εγκατάλειψη των θυμάτων τους σε δάση και εξοχές, μέσα στο Σουηδικό κρύο. Ενας άλλος φίλος μου (δυστυχώς πέθανε πριν 3 χρόνια από καρκίνο στα 52 του χρόνια) ΗΤΑΝ στη Σουηδία και μου είχε διηγηθεί ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Χαρακτηριστικά είχε πει ότι έβρισκε τη στάση της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των Ελλήνων εκεί φοιτητών τόσο κατάπτυστη (θριαμβολογώντας φανερά για αυτά τα κατορθώματα) ώστε αποφάσισε να μην κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΕΑ, εκεί, τότε.

Κοιτάξτε τώρα ΠΟΥ προκύπτει μία εντελώς αμυδρή αλλά σημαντική πιθανή σύνδεση αυτής της πληροφορίας με τη δική σας υπόθεση και το δικό σας μεγάλο πόνο. Αν οι Ελληνες εκείνης της εποχής, στη Σουηδία (και σε άλλες χώρες σε λιγότερο βαθμό) είχαν βιώσει τέτοιες κτηνώδεις καταστάσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ του ΒΙΑΣΜΟΥ άλλων εθνοτήτων (κυρίως Σουηδών) τότε... αυτή η συνήθεια
1) ΔΕΝ εγκαταλείπεται εύκολα, ίσα-ίσα γίνεται εθιστική (για τους βιαστές) και πιθανώς ΠΙΟ έντονη μετά την επιστροφή τους στη χώρα μας (μετά τις σπουδές τους)
2) ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ με το γεγονός ότι εκείνη την εποχή ΠΟΛΥ λίγοι Ελληνες είχαν σχέση με το διαδίκτυο, αλλά... ΟΛΟΙ αυτοί οι "παλληκαράδες" ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ διαδικτυωμένοι
3) Και όσον αφορά το (2) υπήρχε εκείνη την εποχή ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ που ήταν διεθνής και λειτουργούσε κυρίως για φοιτητές εξωτερικού. Και αυτή η "λίστα" (ή φόρουμ ή σύλλογος) ήταν η περιβόητη λίστα Hellas.

Από κει και πέρα, με ξένισε και με προβλημάτισε αυτό το μίσος που είδα, στο συγκεκριμμένο άνθρωπο που... στα καλά καθούμενα με απείλησε με ομαδικό βιασμό, με μία φρασεολογία που ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ("πάρτυ με guest star" κλπ).

Τελειώνω λέγοντας πως αυτοί οι άνθρωποι είχαν συνήθως καλή καριέρα μετά τις σπουδές και υψηλή σχετικά θέση στην Ελληνική κοινωνία, αλλά... ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ να βρίσκονται μαζί σε συγκεντρώσεις για να θυμούνται τις παλιές καλές μέρες. Και επειδή πρόκειται για ΠΟΛΥ διεστραμμένα άτομα, το βρίσκω ΠΟΛΥ πιθανό να έψαχναν για νεαρά θύματα που να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Σημειώστε επίσης ότι είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στο βιασμό άλλων αρσενικών (νεαρώτερων) για λόγους επιβολής και δύναμης αλλά επίσης και λόγω της... δικής τους απωθημένης ομοφυλοφιλίας.

Αν διαβάσετε λοιπόν τα λόγια αυτού που με απείλησε, θα δείτε τι εννοώ. Θεωρεί τον ομαδικό βιασμό "υπόθεση ρουτίνας". Λυασσαμένος τα βάζει μαζί μου ΧΩΡΙΣ να τον προκαλέσω, μόνο και μόνο επειδή... ζήλεψε το γεγονός ότι έχω ένα ωραίο μπλογκ και έχω καταφέρει σημαντικά πράγματα 10 χρόνια μετά τον ανελέητο διασυρμό μου από την παρέα του. Δεν γνωρίζω ποιός είναι αλλά σας λέω ένα πράμα. ΟΠΟΙΑ βρώμα κι αν υπάρχει από άτομα σε σχέση με ομαδικούς βιασμός σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με ιντερνέτ και κάποια ηλικία στους δράστες, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ "HELLAS".

Ελπίζω ότι βοήθησα. Θα διαβάσω περισσότερα για την υπόθεσή σας μήπως μπορέσω και αλλού να βοηθήσω (σαν γνώστης του διαδικτύου, κλπ).

Με αγάπη
Γιώργος
http://omadeom.wordpress.com

George said...

Υ.Γ.
Το σωστό Blog-URL είναι
http://omadeon.wordpress.com
(όχι "omadeom")!!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.