Sunday, September 23, 2007

Με αφορμή δηλώσεις της κ. Αντωνοπούλου στο MEGA

Η κυρία Αντωνοπούλου προβαίνει σε δηλώσεις και εκτιμήσεις, που σχετίζονται με την υπόθεσή μας, προκαλώντας σύγχυση και δημιουργώντας ερωτηματικά για τις προθέσεις της.
Οφείλουμε, κατόπιν τούτου, να διασαφηνίσουμε, ότι η κυρία Αντωνοπούλου ενεργεί ιδιωτικά, και δεν μας εκπροσωπεί καθ' οιονδήποτε τρόπο, καθώς, δεν είναι-εδώ και πολύ καιρό-τεχνική μας σύμβουλος.
Εχοντας αποτιμήσει οριστικά τη συμβολή και την εν γένει στάση της στην υπόθεσή μας, αδυνατούμε πλέον να παρακολουθήσουμε τις παλινωδίες των σκέψεων και απόψεών της, που κινούνται σε ακραίες και αντιθετικές θέσεις κάθε φορά.
Την καλούμε, λοιπόν, να σεβαστεί την κατάστασή μας, αλλά και την επαγγελματική της ιδιότητα, και να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, χάριν της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

Νατέλα Ιτσουαίντσε-Δημήτρης Σιαίνης,
Απόγευμα της Κυριακής,23 Σεπτεμβρίου 2007

*Με αφορμή δηλώσεις της κ. Αντωνοπούλου στο MEGA , στην εκπομπή του κ. Χασαπόπουλου, το πρωί της ίδιας μέρας.

5 comments:

Bουλα. said...

ΝΑΤΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΧ,ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΠΣΕΙΣ.ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ

joanna said...

Αγαπητή Νατέλα
αυτές τις μέρες ακούγονται διάφορα στην τηλεόραση.Επίσης είδαμε ότι η Νικολούλη έκανε εκπομπή με θέμα τον Άλεξ.Μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις σχετικά με την υπόθεση?Ο Άλεξ μας ενδιαφέρει όλους.
ευχαριστώ

OMADEON said...

Αγαπητοί φίλοι,
πρέπει ΕΠΙΣΗΣ να ψάξετε το ενδεχόμενο εμπλοκής (σε εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων γενικά) μελών της λίστας "Hellas" στο ιντερνέτ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εκείνων που σπούδαζαν στο εξωτερικό, ιδίως Σουηδία ΠΡΙΝ το 1995 ή ακόμη και πριν το 1990. Διότι η φράση "κάλεσέ τους για ένα πάρτυ με guest star" ήταν ΠΟΛΥ γνωστή έκφραση που αναφερόταν σε... ομαδικούς βιασμούς (ατόμων και απόν τα δύο φύλα) μαζί με άλλα καψόνια, συνήθεια που είχαν ΠΟΛΛΟΙ Έλληνες φοιτητές στη Σουηδία κυρίως (από πληροφορίες που έχω, διασταυρωμένες και -φυσικά- ΧΩΡΙΣ ονόματα).

Δηλαδή, εκείνοι που ΙΣΩΣ είναι οι ένοχοι για τον Αλεξ, ΜΠΟΡΕΙ να είναι σημερινοί "εϋυπόληπτοι ελληνες" πρώηην φοιτητές κυρίως Σουηδία και β.Ευρώπξ, και επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δικτυωμένοι καλά, ακόμη και τότε, μέσω ιντερνετικών mailing list, και ΙΔΙΩΣ μέσω της λίστας hellas.

Προχθές δέχτηκα ο ΙΔΙΟΣ απειλές για... ομαδικό βιασμό εμού του ιδίου (επειδή μίλησα για τη βρωμιά της λίστας τους κάπου ΑΛΛΟΥ).

Κάντε κλικ εδώ (ασήμαντο θέμα, ΙΣΩΣ και άσχετο, αλλά ΠΙΣΤΕΨΤΕ με, ο άνθρωπος που με απείλησε ΗΔΗ έκανε και οργάνωσε ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ "έτσι για πλάκα" πριν πολλά χρόνια. Μελετήστε ΠΡΟΣεΚΤΙΚΑ τα λόγια του και... θα καταλάβετε ΚΑΙ εσείς κάποια πράγματα.

έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου. Θυμηθείτε την ορολογία των βιαστών "πάρτυ με guest star".

Takis Alevantis said...

Παρακολουθώ από καιρό σε καιρό το ιστολόγιό σας και το δράμα σας. Σήμερα έπεσα σε ένα σχετικό άρθρο στην Guardian που αναφέρεται στις μεθόδους ενός νοτιοαφρικανού αστυνομικού, που ίσως βοηθήσει.
Καλή δύναμη.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.