Wednesday, October 10, 2007

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΕΛΑΣ ΙΤΣΟΥΑΙΝΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΙΝΗ

Διαβάσαμε, πρόσφατα δημοσιευμένη στις εφημερίδες "7 ΕΠΤΑ" της Βέροιας και "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ", μιάν αγγελία που μας αφορά. Σύμφωνα μ' αυτήν, "ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών, που αποτελείται από καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, προτίθεται να προσφέρει χρηματικό ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ, σ' όποιον δώσει σαφείς πληροφορίες για την τύχη του ΑΛΕΞ".
Η αγγελία αυτή ΔΕΝ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, δεν έγινε σε συνεννόηση με μας και ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ την υπόθεσή μας.
Η αγγελία αυτή, που υπόσχεται ένα υπέρογκο ποσόν, δημιουργώντας εντυπώσεις, αν είχε σχέση με αληθινές προθέσεις υπαρκτών προσώπων, θα είχε δημοσιοποιηθεί με ένταση και σε έκταση, όπως αρμόζει σε χειρονομίες τέτοιας σημασίας...
Με την αγγελία αυτή, τα πρόσωπα που φέρονται να μεθοδεύουν όσα αντιλαμβανόμαστε, επιδιώκουν μάλλον τη σύγχυση, παρά τη διαφάνεια.
Επιθυμούν τον έλεγχο της έρευνας, παρά την αποτελεσματικότητά της.
Ερήμην μας, υπόσχονται χρήματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, εν ονόματι φιλανθρώπων ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για να πετύχουν υπαρκτούς και προκαθορισμένους στόχους.
Δεν έχουμε καμμιά σχέση μαζί τους. Ούτε με τον κ. Τσούνη, της ομάδας της κ. Αντωνοπούλου (που πρόσφατα αποκαλύφθηκε με το εκδοθέν σύγγραμμά της), ούτε με τους συνακολούθους του (Μαυρίκη και Σία). Αυτόκλητοι υπερασπιστές της υπόθεσής μας, μετέρχονται περίεργες μεθοδεύσεις, επιδιώκοντας κάτι, που απέχει πολύ από την αλήθεια και τη νέμεση.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
Ζητούμε τη βοήθεια κάθε αληθινού ανθρώπου που διαθέτει ζώσα συνείδηση, μας είναι πολύτιμη στην πορεία μας προς την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Γι' αυτό καταφύγαμε στη λαική ευαισθησία και ζητήσαμε την αρωγή των απλών ανθρώπων. Επιμένοντας σ' αυτή την επιλογή, σας καλούμε να παραμείνετε δίπλα μας, και να ενημερώνεστε υπεύθυνα και αυθεντικά απο εμάς τους ίδιους, στη διεύθυνση: http://natela-veria-gr.blogspot.com

14 comments:

John Karakatsanis said...

Ας ελπίσουμε οι έρευνες που γίνονται (;) να αποδώσουν καρπούς και να μάθετε επιτέλους τι έχει γίνει με το παιδί σας. Όσο για τους υπόλοιπους, πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει να μη ξέρεις που βρίσκεται το παιδί σου και να βοηθήσουν πραγματικά (όσοι ξέρουν).

Καλή δύναμη.

thesprotos (c) said...

Ποιοι είναι αυτόι που έβγαλαν την αγγελια? Να ερωτηθούν για το κίνητρό τους και τον σκοπό τους και να απαντήσουν δημόσια. Η εφημερίδα που δημοσίευσε την αγγελία δεν γνωρίζει ποιοι είναι? Που τους καλούν να δώσουν αυτές τις πληροφορίες και σε ποιόν?

Λυπάμαι πολύ που έχω φτάσει να σκέφτομαι έτσι, αλλά αντί να αποδέχομαι το καλοπροέραιτο των παρόμοιων κινήσεων, σκέφτομαι και εγώ πιονηρά. Ναι, η μία εκδοχή των κινήτρων είναι να θέλουν να χειραγωγήσουν την υπόθεση και να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Η 2η είναι δυστυχώς να θέλουν "απλά" να ταλαιπωρήσουν/ εξοργίσουν/ ενοχλήσουν και να εξαντλήσουν εσάς. Να σας κάνουν πλάκα...

Betty said...

Ζητώ συγγνώμη για την παρατήρηση, όμως θυμάμαι πολύ καλά ότι μπάννερ σχετικό (αμοιβή 400.000 ευρώ σε όποιον παράσχει αξιόπιστες πληροφορίες για την τύχη του Άλεξ), είχε φιλοξενηθεί στο blog σας για πολλές μέρες.
Προφανώς έχουν αλλάξει στο μεταξύ κάποια πράγματα, όμως τέτοιες κινήσεις (φιλοξενία σχετικού μπάννερ, αποδοχή βοήθειας, ύστερη δημόσια άρνηση και αποπομπή συνεργατών) νομίζω ότι δεν βοηθούν τους "απλούς ανθρώπους με τη ζώσα συνείδηση" να αντιληφθούν όσα πρέπει προκειμένου να σας βοηθήσουν (στο βαθμό των δυνατοτήτων τους βεβαίως).
Πολλές και ειλικρινείς ευχές για αίσια έκβαση.

Natela ALEX CASE said...

Αγαπητή φίλη,
Δικαιολογημένη η σύγχυση και η απορία, αλλά ελάτε στην θέση μας!
Όταν "συνεργάτες" μεθοδεύουν και υπόσχονται κάτι, που έστω και χωρίς πολλές πιθανότητες, φαίνεται να βοηθά, το αποδέχεσαι κατ'αρχήν ή το αποδιώχνεις;
Οταν , αντιλαμβάνεσαι το κενό γράμμα της ενέργειας, το καταγγέλεις ή το αποσιωπάς;
Κι'όταν η "βοήθεια" αποδεικνύεται δολιχοδρομία και παραπληροφόρηση δεν αμύνεσαι στοιχειωδώς, δημοσιοποιώντας ότι αντιλαμβάνεσαι;
Σας ευχαριστούμε για την δηλούμενη διαρκή συμπαράσταση.
Δημήτρης-Νατέλα

ΔΑΝΑΗ said...

Φυσικά είναι διαρκής η συμπαράσταση. Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους να μην ξεχνάμε. Όσο και αν προσπαθούν. Για σας ο Άλεξ είναι ο γιος σας. Για μένα θα μπορούσε να είναι μαθητής μου. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε χωρίς να χάσουμε κάθε ίχνος αυτοσεβασμού;

Μαρία Λαμπρίδου

Δασκάλα

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ said...

Oι τελευταίες εξελίξεις με την απαγγελία κατηγοριών ελπίζω να αποτελέσουν την απαρχή για το ξετύλιγμα του κουβαριού που θα οδηγήσουν στην τιμωρία τους άθλιους που κρύβονται τόσο καιρό. Kουράγιο.

Δημήτρης Σταύρου said...

Κουράγιο φίλοι. Είμαστε πολλοί μαζί σας.

-=IMAGINOS=- said...

Δυστυχώς τέτοιο ποινικό σύστημα και νόμους έχουμε τέτοια είναι και τα αποτελέσματα της υπόθεσης ΑΛΕΞ. Σε κάθε σοβαρό κράτος του κόσμου που ο νόμος λειτουργεί αποτρεπτικά και όχι ψευτοκουλτουριάρικα τάχα σωφρονιστικά, θα είχε λυθεί η υπόθεση από την πρώτη στιγμή. Τα 14χρονα και κάτω λέει δε φυλακίζονται. Για ρίξτε μία ματιά στην…. Αμερική… Ε αφού δε φυλακίζονται στην «προοδευτική» γιατί να δώσουν στοιχεία και ομολογίες, χαζά είναι? Ρε χώστε τα μέσα, ρίξτε και καμία μπάτσα, να δείτε πότε τα ξερνάνε όλα σε ένα τεταρτάκι της ώρας, το ξύλο από τον παράδεισο βγήκε εξάλλου… Η κουλτούρα και τα ατομικά δικαιώματα μας μάραναν τώρα αλλά για τα δικαιώματα της μάνας εκεί η κουλτούρα και ο προοδευτισμός κάνει την πάπια...

Συγνώμη για το ύφος αλλά είμαι εξοργισμένος με την υπόθεση αυτή και γενικότερα με το σύστημα.

Καλές γιορτές Νατέλα, Δημήτρη και καλό κουράγιο. Έχετε όλο τον κόσμο δίπλα σας, το σύστημα δεν έχετε αλλά που θα πάει...

www.katagelies.gr/katagelies/ said...

Αναζήτηση δότων Αιμοπεταλίων για 6χρονο αγοράκι με οξεία Λευχαιμία
ANΑΖΗΤΗΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΒ+

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ
ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ).

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό)

(2310 993506 & 2310 993944)

Αναδημοσιεύστε το όσοι μπορείτε

Bουλα. said...

αγαπημενη μας Νατελα,αν και εχεις πολυ καιρο να γραψης,ελπιζω να διαβασεις το μηνυμα μου,για να ξερεις πως δεν ξεχναμε τον ΑΛΕΞ ουτε εσενα.Ελπιζω η καινουρια χρονια ωα σε βρη δυνατη και μεγαλυτερο κουραγιο για να συνεχισεις τον αγωνα σου.

www.katagelies.gr/katagelies/ said...

Το www.katagelies.gr ειναι στην διάθεση σας για οτι χρειαστείτε

marianaonice said...

Σήμερα ανακάλυψα το μπλόγκ σας εντελώς τυχαία! Παρακολούθησα την υπόθεσή σας από την αρχή, και πολλές φορές οργίστηκα με τους κάθε λογής αρμόδιους και αναρμόδιους της Τ.V. που αντί να βοηθήσουν διεκδικούσαν μόνον την αυτοπροβολή τους!! Δεν χάσατε μόνον το αγγελούδι σας. Πέσατε και στη μαύρη τρύπα του συστήματος που λειτουργεί η ελληνική πολιτεία! Δυστυχώς όλα οφείλονται στο έλλειμα δικαιοσύνης που τελευταία ταλανίζει τη χώρα μας. Το δικαϊκό μας σύστημα, το μόνο αρμόδιο να βρεί και να τιμωρήσει τους υπαίτιους της τραγωδίας σας δυστυχώς κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και πιο ανεπαρκές και ανίκανο να επιτελέσει το έργο του. Έτσι αναλαμβάνουν οι κάθε λογής ...αναρμόδιοι. Γι αυτό φτάσατε εκεί που φτάσατε. Εύχομαι με όλη μου την ψυχή η "δικαιοσύνη" αυτή τη φορά να λειτουργήσει και ν΄ αποδώσει δίκαιο. Φοβάμαι όμως ότι τώρα πια είναι αργά να βρεθούν τα στοιχεία που ήδη ...χάθηκαν!! Φυλάξτε το αγγελούδι σας μέσα στην ψυχή σας και προχωρήστε μπροστά.
Υπάρχει και η ...θεία δίκη!!

Orion* said...

ki epeidh molis diavasa to post sxetika me thn amoivh,na dieukrinisw, oti den exw kapoies endeixhs me thn ennoia oti kati xerw h' akousa, alla as to poume enstikto.
kai th xrhmatikh maoivh thn exw xesmenh kanonika.
an vrethei,ta lefta na ta kanete eseis o,ti thelete.
alexandra

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.