Sunday, May 20, 2007

"Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι"

Σήμερα Κυριακή στις 13:04 δεχτήκαμε μια κλήση από τον αριθμό 2105707481, γνωστού τηλεοπτικού καναλιού που έχει βγάλει μια περιουσία, στην πλάτη του παιδιού μας, Άλεξ. Μια κυρία, μας ρώτησε χωρίς πολλές... περιστροφές, "αν είχαμε κάποιο φραστικό επεισόδιο με κάποιον από τους ανήλικους". "Ποιός το λέει αυτό;" ρωτήσαμε αμέσως. "Η οικογένεια των Ελλήνων" ήταν η απάντηση. (Να υποθέσουμε δηλαδή, ότι υπάρχει "ανοιχτή γραμμή" και "πάρε-δώσε" μεταξύ τους;). "Ναι τον εξύβρισα και είμαι υπερήφανη που δεν φοβάμαι να το πω" ήταν η απάντηση της Νατέλας. "Δεν μετανιώνω γι'αυτό, και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί που κατηγορούνται για την δολοφονία του παιδιού μου, μπορούν να περνάνε συνέχεια έξω από το σπίτι μου προκαλώντας με, (μήπως κάποιοι τους έχουν τάξει κάτι για να το κάνουν αυτό;) και εγώ δεν μπορώ να τους πω ούτε λέξη, και πρέπει να κάνω ότι δεν με ενοχλεί η παρουσία τους".
Στην συνέχεια, ο Δημήτρης προσπάθησε να... επαναφέρει τους δημοσιογράφους και να τους υποδείξει το ....χαμένο δάσος που δεν μπορούν να δούνε: "Η είδηση είναι ότι ο Άλεξ είναι εξαφανισμένος εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν υπάρχει ούτε ίχνος του, και όχι αν εξυβρίσαμε τον ανήλικο ο οποίος μάλιστα κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως". Επίσης δεν παραλείψαμε να πούμε στην κυρία, ότι πιθανών αύριο αυτός ο ανήλικος να σκοτώσει το δικό της παιδί (είμαστε σίγουροι ότι δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό αυτή η σκέψη...).
Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό λοιπόν έχουμε:
-Τηλεοπτικά κανάλια πλούτισαν σε βάρος του χαμένου παιδιού μας
-Οικογένειες κατηγορουμένων βολεύτηκαν
-H απόρριτη δικόγραφια πουλιέται από επιτήδειους
-"Εγκριτοι" προσπαθούν να οικονομήσουν από την υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ
-Διάφοροι τύποι έκαναν την λεζάντα τους
-Οι κατηγορούμενοι μπορούν να μας προκαλούν και να μας βρίζουν χυδαία(Η δημοσιογράφος Χατζηγεωργίου Αλεξάνδρα είναι αυτήκοη μάρτυρας)
-Τα κανάλια μπορούν να ρίχνουν λάσπη παίζοντας επί πολλές ημέρες το "ψάξτε τον πατριό"
-Δημοσιογράφοι μπορούν να σκάβουν μέσα στην νύχτα, κρατώντας στα χέρια σκίτσο από "δήθεν" μέντιουμ.
Και αυτοί πού έχουν αναλάβει την ενημέρωση του κόσμου, αντί να ασχολούνται με την αναλγησία της αστυνομίας και του κρατικού μηχανισμού, ο οποίος δεν μπορεί να δώσει καμία απολύτως βοήθεια στον απλό πολίτη, και υπάρχει μόνο για να προστατεύει τους "εκλεκτούς", ασχολούνται με το τι κάνει η Νατέλα. "Νιώθω ιδιαίτερα κολακευμένη που ξεπερνάω και την διεθνή επικαιρότητα" λέει η ίδια.
Όπως και να'χει, έτσι δείχνουν το δημοσιογραφικό τους επίπεδο...
Α, και κάτι άλλο. Το "περιστέρι"στεναχωρέθηκε αφάνταστα. Τρέχει σε όλη την Βέροια με εκτυπωμένο το κείμενο από το μπλογκ μας, και λέει παντού πως είναι ύποπτο ότι η Νατέλα δεν θέλει να ασχολείται αυτός με την έρευνα.
Μάλιστα υποστηρίζει, ότι "θα βγεί στα κανάλια και θα το πεί αυτό". Προλαβαίνοντας τον, δηλώνουμε υπεύθυνα : "Ναι κύριε, δεν θέλουμε να ασχοληθείς. Θέλουμε να ασχοληθεί η αστυνομία(όταν επιτέλους αποφασίσει να το κάνει), και όχι μέντιουμ,ούτε οραματιστές, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε νυχτόβιοι τύποι, ούτε θαμώνες μπάρ κ.τ.λ.
Χώρια που όπως αναφέρεται σε όλα τα αστυνομικά εγχειρίδια και όπως διδάχθηκε στα πρόσφατα σεμινάρια για την ΕΛ.ΑΣ. , οι αυτόκλητοι εθελοντές, αυτόματα μπαίνουν στην λίστα των υπόπτων. Όπως λέει και η αστυνομική στατιστική, πολύ συχνά αυτά τα άτομα έχουν άμεση σχέση με την υπόθεση και προτείνοντας βοήθεια, προσπαθούν να μάθουν σε ποιό σημείο βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες.

34 comments:

Bουλα. said...

MBRABO SOU NATELA, KAI GIA FANTASOU MONO TOUS EBRISES ,ENO ALLES MANES STHN THESI SOU THA EKANAN POLLI PIO XEIROTERA PRAGMATA,

monahikoslikos said...

Κυρία Νατέλα καλημέρα.
Ορθως το κανάλι σε επιπλήτει γιατί εξύβρισες το παιδί που σε προκαλεί.
Το σωστό είναι να το βάλεις κάτω και να του σπάσεις τα χέρια και τα πόδια, να του ανοίξεις το κεφάλι στα 2 και να τον στείλεις ένα μάτσο κόκαλα στη μάνα του.
Να δούμε τότε ποιος δικαστής θα έχει το θράσος να σε δικάσει.
Για σκέψου αυτό που συνέβει στον Αλεξ να είχε συμβεί σε 1 παιδί στη Μάνη ή την Κρήτη.
Όχι τα παιδιά δεν θα κυκλοφορούσαν αλλά ούτε και κανένας άλλος συγγενής τους.

Unknown said...

Ntropi sthn koinonia ths Veroias pou den tous exei apovalei san kakia spuria tis vromeres autes oikogeneies pou ntropiazoun to anthropino genos oxi mono thn Veroia...

Ntropi se ekeinous tous goneis pou ekanan paidia egklimaties giati autoi tous ekanan egklimaties me thn elleipsi diapaidagogisis apo thn pleura tous....

Ntropi sta media pou anti na kunigane thn alithia upostirizoun tous egklimaties kai rixnoun laspi sthn oikogeneia....

Natela, exe dunami!

Anonymous said...

Ομολογώ ότι πριν διαβάσω το blog σας, είχα μια εντελώς διαφορετική γνώμη για το θέμα. Όμως αυτή η λανθασμένη εικόνα ''ανατράπηκε'', όπως πιστεύω ότι συνέβη και με πολλούς άλλους που επισκεύθηκαν το blog σας και πιστεύω πως οργή του κόσμου θα είναι αυτή που θα βάλλει στη θέση τους αυτούς που με οποιονδήποτε τρόπο ''έπαιξαν'' με την υπόθεση. Ντροπή σε όλους αυτούς που είπαν ψέματα, παραπληροφόρησαν, εκμεταλλεύτηκαν, αδράνησαν...
Νατέλα Δημήτρη έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και την αγάπη μας.

Dr NoNe ∋∈ said...

Η ειρωνία είναι ότι έχουν διατεθεί εκατομμύρια για το κοριτσάκι στην Πορτογαλία που δείχνει για ακόμα μια φορά ότι η συμπάθεια και η συμπόνοια είναι σχετική. Ακόμα και ελληνικά πρόσωπα,άκουσα, πρόσεφεραν χρήματα.
Βέβαια δεν είμαι αισιόδοξος, αν και η ανθρώπινη απληστία κάνει θαύματα.

Anonymous said...

Ντρέπομαι για την αδράνεια της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα πρέπει να προστατεύει και να υπερασπίζει οποιονδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Ντρέπομαι για όλες αυτές τις εκπομπές που μας βομβαρδίζουν με "αποκλειστικά θέματα" του Άλεξ.

Ντρέπομαι πραγματικά Νατέλα και Δημήτρη που δε μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο, από το να μην επιτρέψω στον εαυτό μου, να ξεχαστεί η υπόθεση.

Ντρέπομαι που ως κοινωνία δεν καταφέραμε να πράξουμε, να δράσουμε.

Προσεύχομαι για εσάς καθημερινά ! Εύχομαι επιτέλους κάποιοι να ξυπνήσουν, να δράσουν, να μετανιώσουν !!!

Anonymous said...

Μη σταματήσετε ποτέ. Ενημερώστε τον κόσμο από την ιστοσελίδα σας και να ξέρετε ότι έχετε την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας. Απλώς μην παραιτηθείτε, γιατί έχετε γίνει κάτι σαν πρότυπο συμπεριφοράς και αντίδρασης απέναντι στον ανάλγητο κρατικό μηχανισμό που μας κατατρέχει και ταλαιπωρεί όλους τους απλούς ανθρώπους.

Zorba the Greek said...

Η συμπεριφορά ορισμένων δημοσιογράφων είναι πράγματι χυδαία. Στο βωμό της τηλεθέασης και του κέρδους, θυσιάζουν την ανθρωπιά και την ευαισθησία. Σημάδια μιάς παρακμάζουσας κοινωνίας και τίποτα περισσότερο.

Όσο για την ελληνική αστυνομία... Δυστυχώς είναι πολλά χρόνια πίσω σε σχέση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές. Το διαπιστώνετε με τραγικό τρόπο υποθέτω.

Lupa said...

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι κοντεύοουν να μαζευτούν 4 εκατομμύρια λίρες αμοιβή για την Madeleine και κινητοποιείτει η υφήλιος ενώ η αστυνομία πιέζεται για αποτελέσματα. ΄Δεν ξέρω αν τελικά θα βγει κάτι και σε εκείνη την υπόθεση αλλά οι διαφορές με τούτη εδώ είναι εξώφθαλμες.
Τουλάχιστον είναι ολοένα και περισσότεροι οι άνθρωποι που επιλέγουν μόνο το blog σας για να ενημερωθούν για την υπόθεση.
Κόυράγιο...
Δύναμη...

Ελπίδα said...

Νατέλα μου, φόνο θα έκανα, όχι μόνο θα έβριζα!
Αν είναι να βρεθεί ο Άλεξ κορίτσι μου, ας βοηθήσει και μέντιουμ! Η Κυκίδου είχε βοηθήσει την αστυνομία σε κάποιες υποθέσεις. Μην αρνείσαι τίποτα! Μπορεί να το βρουν οι μάγισσες και οι χαρτορίχτρες.... Έτσι που πάει η υπόθεση, ίσως από κει βρούμε άκρη!
Σε όλα δίκιο έχεις.
Σε θαυμάζω, όσο δεν φαντάζεσαι!
Κουράγιο κορίτσι μου!

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ

tolitsa said...

Νατελα Δημητρη, τι να πω.
Ντρεπομαι για αυτο που περνατε.
Μην το βαζετε κατω.
θελουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ

Anonymous said...

Δημήτρη, Νατέλα, σας γράφω ξανά γιατί πραγματικά με πνίγει η αγανάκτηση. Είναι δυνατόν να αγνοείται ένα παιδί κι αυτοί που ξέρουν τι απέγινε να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να κόβουν βόλτες; Κι ακόμη περισσότερο, είναι δυνατόν η ίδια η αστυνομία να καλύπτει τους ενόχους και να μην κουνιέται φύλλο; Ως απλός άνθρωπος και ως γονιός τρέμω να σκεφτώ τι τέλος πάντων κρύβεται πίσω από την υπόθεση και το συγκαλύπτουν με τόση λύσσα. Είναι κάποιοι επώνυμοι παιδεραστές που δεν τους αγγίζει κανείς; είναι ένα κύκλωμα μεγάλο με παρακλάδια εμπορίας παιδιών, όπλων, ναρκωτικών που επίσης δεν το αγγίζει κανείς; τι είναι τέλος πάντων; ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; Καταλαβαίνω ότι δε μπορείτε να πάψετε να ελπίζετε στην αστυνομία, όμως επειδή "με τις ίδιες ενεργειες παίρνεις τα ίδια αποτελέσματα" λέω μήπως πρέπει να κινηθείτε και διαφορετικά. Σίγουρα να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα το μπλογκ, εμένα πολλοί γνωστοί μου δεν το ξέρουν και έχουν μείνει με το παραμύθι της Νικολούλη και των Αλβανών.Ενημερώστε για το μπλογκ ακόμη και με πληρωμένες καταχωρήσεις σε μεγάλες εφημερίδες. Τα μηνύματα πρέπει να μετριουνται σε χιλιάδες και όχι σε δεκάδες, μόνο έτσι θα ασκηθεί πίεση. Κι όσο για τα μέντιουμ, ούτε αυτό είναι τόσο τρελό όσο ακούγεται. Παράλληλα με τις συμβατικές διαδικασίες δε θα πείραζε να αναζητήσετε εδώ ή στο εξωτερικό έναν καλό ψυχικό. Το σοβαρό μειον σε αυτό είναι ότι θα περάσετε και από διάφορους τσαρλατάνους που θα σας διαλύσουν ψυχολογικά. Λλλα΄μην αποκλείετε τίποτα.
Συγγνώμη που γράφω έτσι αλλά η υπόθεση σας με έχει πραγματικά συγκλονίσει και αυτά που συμβαίνουν μου φαίνονται όχι απλα τρελλά αλλά έξω από κάθε έννοια λογικής και δικαίου. Δεν αντέχω να βλέπω να θριαμβεύει το παράλογο και η διαστροφή.
Και κάτι άλλο: κάποιοι εδώ κάνουν ερωτήσεις με νόημα, που σημαίνει ότι έχουν έτοιμες και τις απαντήσεις. Επειδή θυμίζουν "μεγάλες αποκαλύψεις" και "ραγδαίες εξελίξεις" που ποτέ δεν έρχονται, μήπως θα ήταν καλύτερο ή να σας πουν ό,τι ξέρουν ή - αν δεν μπορούν - να σιωπήσουν;
Είμαι μαζί σας. Περισσότερο απ'όσο φαντάζεστε.

Anonymous said...

Επανέρχομαι. Σκέφτομαι πως θα ήταν να ξεκινούσε μια μεγάλη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα με μότο το findalex. Μια εκστρατεία που θα δώσει μεγάλη δημοσιότητα στο μπλογκ, θα πιέσει τις αρχές, θα κρατήσει ανοιχτή την υπόθεση, θα φτάσει και στη πιο μακρινή γωνιά της Ελλάδας και θα παρει πολλές μορφές.Θα είναι μια πραγματική καμπάνια. Και τότε θα δούμε τι θα πουνε τα κανάλια τους.
Αυτήν την εκστρατεία εσείς θα πρέπει να την κηρύξετε επίσημα και να τη συντονίσετε. Αν το αποφασίσετε κάποια στιγμή, θα κάνουμε ό, τι ζητήσετε. Κι όσο για ιδέες και τρόπους, ζητήστε από τον κόσμο. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι θα είναι μια έκπληξη...

Anonymous said...

Πριν 2 μέρες έλαβα ένα e-mail σχετικά με το κοριτσάκι που αγνοείται με φωτογραφία του παιδιού και την παράκληση να διακινηθεί όσο το δυνατόν σε περισσότερο κόσμο. Μήπως να φτιάξετε και εσείς κάτι ανάλογο με το ιστορικό της εξεφάνισης του Αλεξ στα Ελληνικά και στα Αγγλικά αναφέροντας και το blog και να διακινηθεί με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με την μορφή της αλυσίδας?

Anonymous said...

Nατέλα μου,
συγχώρεσέ μου τον τόνο της οικειότητας, αλλά ακόμα κι ας μη με ξέρεις, εγώ σε νιώθω δικό μου άνθρωπο. Αυτό που σας έχει συμβεί με έχει συγκλονίσει. Ήθελα πολύ να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά δίσταζα, τώρα όμως που ανακάλυψα το μπλόγκ σας, βρήκα την ευκαιρία. Σκέφτομαι συχνά ότι νιώθω τον πόνο σου, κατά βάθος όμως ξέρω, ότι εγώ που έχω το παιδί μου κοντά μου (ένα αγόρι στην ηλικία του Άλεξ), εγώ που ούτε να σκεφτώ δεν αντέχω ότι θα μπορούσα να τον έχανα, στην πραγματικότητα δεν ξέρω τίποτα απ'αυτό που ζείς και νιώθεις. Όλα όσα λέμε έξω απ'το χορό, λόγια του αέρα είναι... Λυπήθηκα πολύ που έχασες το μπαμπά σου γιατί τουλάχιστον αυτό, ξέρω πραγματικά τι σημαίνει. Όσο μακριά κι αν ήταν, το να μένεις χωρίς τις ρίζες σου πονάει πολύ, και στη δική σου περίπτωση πιστεύω, κάτω απ'αυτές τις συνθήκες, πονάει ακόμα περισσότερο. Νατέλα σου γράφω γιατί όσες φορές έχει τύχει να σε δώ, με έχεις συγκλονίσει και συγκινήσει αφάνταστα. Δεν σου κρύβω ότι το είδος των εκπομπών και των δημοσιογράφων που κατά κανόνα ασχολήθηκαν με την υπόθεσή σας, το σιχαίνομαι. Την γνώμη αυτή την έχω εδώ και χρόνια. Απλώς η δική σας περίπτωση για μία ακόμα φορά, την επιβεβαίωσε. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι είμαστε και πληροφορημένοι και μνήμη έχουμε. Η Νικολούλη, για παράδειγμα, χρόνια τώρα, έχει δώσει "δείγμα γραφής". Είναι αρριβίστρια και αδίστακτη. Η τηλεόραση δυστυχώς χρησιμοποιεί τους ανθρώπους σαν προϊόντα, αναλώσιμα, που απλώς φέρνουν νούμερα και κέρδη. Και κάποιοι δημοσιογράφοι, δικηγόροι, ντετέκτιβς, ψυχολόγοι (δεν εννοώ την κυρία Αντωνοπούλου, ούτε τον κύριο Ιερόπουλο), ανακατεύονται αυτόκλητα προς άγραν πελατείας. Πουλάς λοιπόν; Έχει καλώς! Δεν πουλάς; Πάμε γι άλλα!
Αλλά τί σου λέω.... Αυτά εσύ τα ζείς στο πετσί σου!
Τέλος πάντων Νατέλα, θέλω να σου πώ ότι αυτό που με συγκινεί πάνω απ'όλα με σένα, είναι η αγάπη σου και η τρυφερότητά σου για τον Άλεξ, που ξεχειλίζει από κάθε σου λέξη, από κάθε σου βλέμμα και κάθε σου δάκρυ. Και που επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Άλεξ, γιατί χωρίς αυτή την αγάπη, ο Άλεξ δεν θα ήταν το παιδί που είναι. Και με συγκινεί και ο Δημήτρης γιατί όλα τα παραπάνω ισχύουν και γι'αυτόν. Πέρα απ'αυτά, η αξιοπρέπεια που και οι δυό σας έχετε δείξει μέχρι τώρα, είναι ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας. Και γι αυτό, σας ευχαριστώ. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον γιατί αυτό που είστε και αυτό που έχετε είναι πολύτιμο. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στον αγώνα σας.
Σας φιλώ και σας χαιρετώ!
Κωνσταντίνα

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Οι καθυστερημένοι ρυθμοί δικαιοσύνης επιβραβευουν τους θύτες και εξοργίζουν τα θύματα, η μη εγκαιρη απονομή Δίκης φέρνει αναγκαστικά στο προσκήνιο την Νέμεση, θεία ή ανθρώπινη με όλη την αγριότητα και βαναυσότητα που συνάδει.

Anonymous said...

Ntou kai ksylo ston Polydwra kai stous praitores tou....

Steilte tous spitia tous aytous pou dielysan thn astynomia gia ta "dika mas galazia stroumfakia"...

Oso gia ola ayta pou grafete oi parapanw..paidia h aytodikia den einai lysh..to thema einai na piastoun aytoi pou ekanan ola ayta...kai tote na deite 8a parakalane na tous eixan skotwsei...h dhmosia diapompeysh tous otan piastoun 8a einai to xeirotero...thimaste thn periptwsh Douri to 1993 pou eixe viasei to idio tou to paidi?Ka8e mera stis fylakes mesa etrwge ksylo apo tous sygkratoumenous tou ospou ton vrhkan kremasmeno..e etsi prepei na pa8oun kai oi kyrioi aytoi an (makari oxi) exoun kanei kako sto paidi...AN KAI PISTEVOUME OTI O ALEX EINAI ZWNTANOS...

Anonymous said...

Επίσης ας κλείσει κάποιος μέσα σε ίδρυμα τη βρωμο-Νικολούλη και τους υπόλοιπους άθλιους των Αθηνών να μην την βλέπουμε.Ευχαριστώ.

Anonymous said...

kouragio pan'ap'ola...

h dhmosiografos xatzhgeorgou pou lete einai tou ant1 i tou alpha?
tha mas voithisei na katalavoume
kai to thlefwnhma...

giota_tse** said...

Νατέλα,Δημήτρη,
Παρακολουθώ την ιστορία του Άλεξ απο την πρώτη μέρα που βγήκε στα ΜΜΕ.Αν και είμαι μόνο 23 ετών και δεν εχω δικά μου παιδιά καταλαβαίνω και μακάρι να μπορούσα να συμπαρασταθώ στην αγωνία σας.Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω να βρήτε την άκρη του νήματος.Μακάρι να ήμουν νεράιδα και να άλλαζα όλα όσα σας έχουν συμβεί και να μπορούσα να σας φέρω τον μικρό σας Άλεξ στην αγκαλιά σας. Αλλά δεν μπορώ,τίποτα δεν μπορώ απο όλα αυτά.Το μόνο που μπορώ είναι να σας στείλω όλη μου την θετική ενέργεια για να βρείτε λίγο κουράγιο ακόμη να περιμένετε την λύση του αινήγματος.Μακάρι να σας έκαναν λίγο καλό τα λόγια μου.Συνεχίστε τον αγώνα και να θυμάστε πως ο Άλεξ ζει και θα ζει πάντα μέσα σας.Να σας έχει ο Θεός καλά

Anonymous said...

Να προσέχετε!Και να δείνετε το παρόν!Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ.ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!

Anonymous said...

Πολύ θα το ευχαριστιόμασταν να έτρωγαν και κάνα χέρι ξύλο, μπας και βάλουν μυαλό! Αν είναι δυνατόν, άνθρωπος είσαι και εσύ, πόσο να αντέξεις! Υπομονή, προσευχόμαστε καθημερινά ο Θεός να σου δίνει δύναμη-δεν είσαι μόνη σου και δεν σε ξεχνάμε!

Bουλα. said...

GLYKIA PIKRAMENH NATELA KALHSPERA.EKLAPSA KAI SHMERA MAZI SOU ME TON PONO KAI THN PIKRA POU EIXAN TA MATIA KAI TA LOGIA SOU.SIGOURA KLAPSAN SXEDON OLOI OI ELLHNES,KOURAGIO KAI PROXOPA OLOI MAZI SOU

Yannis H said...

Αγαπητοί Νατέλα και Δημήτρη,

Η ιστορία σας δεν σταματάει στον Άλεξ – ή καλύτερα, στην περίπτωσή του, βρίσκετε την ευκαιρία να δείξετε χίλια μύρια κακώς κείμενα, που δυναστεύουν την καθημερινότητά μας, που δηλητηριάζουν το κράτος μας, που μπορούν να γίνουν θηρία και να μας φάνε όλους μας, απλώς δεν έτυχε να πέσουμε προσωπικά στην ανάγκη τους ή στη σφαίρα επιρροής τους. Έτυχε σε εσάς – με τον χειρότερο τρόπο. Ένα από τα γρανάζια να δούλευε καλά (ΜΜΕ, Υπ. Δημοσίας Τάξεως, Δικαστικές Αρχές) το πρόβλημα, ή τουλάχιστον το παζλ, θα είχε λυθεί. Και αυτό είναι το φοβερό: σαν να παλεύετε με μια Λερναία Ύδρα, όπου αντιμετωπίζεις ένα κεφάλι (π.χ. ΕΣΡ) και άλλα δέκα έχουν κάνει την εμφάνισή τους...

Για την αξιοπρέπειά σας δεν μπορώ να πω πολλά – είστε παράδειγμα. Η δύναμή σας, απίστευτη. Αλλά και η καθαρότητα του μυαλού σας... Πόσο εύκολα και καθαρά δείχνετε τα παράδοξα, τα οξύμωρα, τα δήθεν όσων «θεσμών» στέκονται τάχα μου στο πλευρό σας.

Βοηθάτε, με τον τρόπο σας, και μέσα από τον πόνο σας, ένα κράτος που δεν σας στάθηκε.

Σας θαυμάζω, σας σέβομαι και σας ευχαριστώ. Και εύχομαι να βρείτε, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τη δικαίωση.

Είμαστε μαζί σας!

Anonymous said...

Νατέλα και Δημήτρη θα σας στεναχωρήσω, αν και νομίζω οτι το έχετε καταλάβει ήδη, αλλά μην περιμένετε καμιά βοήθεια από την Ελληνική Αστυνομία. Είναι καλοί στο να σπάνε στο ξύλο φοιτητές αλλά δεν έχουν την ικανότητα να συλλάβουν έναν εγκληματία και να τον σπάσουν στο ξύλο... Όσο για τα κανάλια, απλά κάνουν την δουλειά τους. Πλουτίζουν με τον ανθρώπινο πόνο. Κουράγιο και ας ελπίσουμε οτι κάποιοι που ξέρουν θα μιλήσουν. Έστω και τώρα.

Unknown said...

Καλησπέρα κυρία Νατέλα,
Σας παρακαλώ μέσα από τα βάθη της καρδίας μου,κάντε κάτι! Δεν πάει άλλο!Ίσως αν εμφανιζόσασταν σε κάποιο παγκοσμίου εμβέλειας τηλεοπτικό πρόγραμμα, ίσως τότε θα ασκούνταν πίεση και από εξωτερικούς παράγοντες!Δεν ξέρω,το μυαλό μου έχει κολλήσει,ίσως να λέω και βλακείες αλλά δεν αντέχω αυτή την κατάσταση άλλο πια!Δικαιοσύνη εδώ και τώρα!Αν μπορείτε ενημερώστε μας σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα του κ.Remue.
Καλό κουράγιο κυρία Νατέλα!

Anonymous said...

Κουράγιο!!! Ελπίζω γρήγορα να βρείτε άκρη σε αυτή την θλιβερή ιστορία. Οι εγκληματίες θα τιμωρηθούν σίγουρα από την Θεία Δικαιοσύνη.

Anonymous said...

Νατέλα και Δημήτρη,
μία σοφή παροιμία λέει "ξένος
πόνος όνειρο".
Συμφωνώ μαζί σας.
Δυστυχώς,είναι πολύ λίγοι αυτοί που συμπαραστέκονται στον πόνο συνανθρώπου τους χωρίς να προσδοκούν να κερδίσουν κάτι.Είτε χρήμα είναι αυτό, είτε δόξα είτε αναγνωρισιμότητα...
΄Οντας κι εγώ μητέρα ενός οκτάχρονου κοριτσιού δεν περνά μέρα που να μην σας σκεφτώ.Κατά τη δική μου γνώμη για να βρεθεί φως στην υπόθεση του παιδιού σας είναι να ασχοληθούν άνθρωποι που θα κάνουν τον πόνο σας δικό τους βίωμα και όχι όνειρο...
μία μαμά

Anonymous said...

Κυρία Νατέλα και Κύριε Δημήτρη,
η υπομονή σας είναι αξιοθαύμαστη!μην αφήνετε οποιονδήποτε(το λιγότερο)κακοήθη και αναιδή άνθρωπο (αν μπορούν να χαρακτηρισθούν άνθρωποι) να σας επηρεάσει ψυχολογικά!έχετε το δικό σας πόνο!αλλά να θυμόμαστε ένα πράγμα που η γιαγιά μου μου έλεγε πάντα: "η αλήθεια, είναι σαν το λάδι.βγαίνει πάντα στην επιφάνεια!".
μην σταματήσετε ποτέ να ελπίζετε!
με συμπόνια και τις καλύτερες ευχές

Anonymous said...

Αγαπητοί Νατέλα και Δημήτρη
μην το βάζετε κάτω,μέχρι να βγεί η αλήθεια στο φώς.Είμαστε μαζί σας!
φιλικά,Ιωάννα

Anonymous said...

Νατέλα μόνο δύναμη μπορώ να σας ευχηθώ..
Καλή δύναμη.
Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σας..
Χρήστος.

akanthos said...

επιτέλους η Αμαλία έφυγε τον ΑΛΕΞ τον ψάχνουμε ακόμα αναρτήστε αυτο το μαύρο μπάνερ μήπως συγκινητηεί κανένας
http://akanthoss.blogspot.com/

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.