Friday, May 4, 2007

Καλωσορίζουμε τον κ. Remue

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΤΑΝ ΧΘΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 3/5/07 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ.

Το Υ.Δ.Τ. κατάφερε να κάνει κάτι πολύ δύσκολο, να κάθεται μεταξύ δύο καρεκλών.
Και ο κ. Remue έρχεται (να σταματήσει να φωνάζει επιτέλους αυτή η οικογένεια;), και οι γνωστοί "ποινικολόγοι " που ούρλιαζαν για την παράνομη έλευση του Βέλγου Αξιωματικού στην υπόθεση δεν μπορούν να πουν κάτι, απο την στιγμή που ο κ. Remue ήρθε για να κάνει σεμινάρια. Αποτέλεσμα, τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. θα ανακοινώσουν ότι το Υ.Δ.Τ. έκανε το ανθρώπινο δυνατό.
Εμείς (όπως και πολλοί άλλοι) δεν συμφωνούμε μ'αυτό. Επιμένουμε ότι η πρόσκληση του Αξιωματικού της INTERPOL πρέπει να γίνει για την έρευνα στην υπόθεση του εξαφανισμένου Άλεξ, και όχι για σεμινάριο ολίγων ωρών. Όποιος επιμένει ότι αυτό είναι παράνομο μάλλον δεν θέλει να βρεθεί ο Άλεξ.
Ελπίζουμε αύριο να μπορέσουμε να έρθουμε σε προσωπική επαφή με τον κ. Remue και να ζητήσουμε την συμβουλή του για το τι μπορούμε να κάνουμε.
Δηλώνουμε όπως πάντα, ότι εμείς δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε το κράτος με τα έξοδα που θα χρειαστούν για την οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα, και σε καμιά περίπτωση δεν θα ζημιώσουμε την οικονομία του κράτους με έρευνες "τύπου Μπαρμπούτας".
Ο κ. Remue στην χθεσινή του συνέντευξη είπε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες απο την υπόθεση μας. Το δύσκολο έργο της ενημέρωσης του κ.Remue ανέλαβε ..... η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης!!!!
Ναι, καλά διαβάσατε, ακριβώς αυτή η αστυνομία που σε συνεργασία με την αστυνομία της Βέροιας, μας έφερε εδώ που βρισκόμαστε, δηλαδή στο απόλυτο αδιέξοδο.
Νατέλα-Δημήτρης

12 comments:

Arkin said...

Περιμένουμε νέα από τη συνάντηση. Μακάρι να βρεθεί λύση για πιο ουσιαστική συμμετοχή του κ.Remue.

Υ.Γ. Ήθελα να 'ξερα, από πότε στην "Ενωμένη Ευρώπη" είναι παράνομη η συμμετοχή ενός Βέλγου αστυνομικού στην επί Ελληνικού εδάφους αναζήτηση ενός χαμένου παιδιού? (Ειδικά όταν το έχει ζητήσει η μητέρα του)

Ελπίδα said...

Νατέλα μου, λίγη υπομονή ακόμη. Μια Ελληνική παροιμία λέει πως:
"Η αλήθεια και το λάδι επιπλέουν πάντα!"
Όσο κι αν την έχουν εμποδίσει να βγει στην επιφάνεια, θα βγει, θέλουν δεν θέλουν!
Καλή επιτυχία αύριο, κι ότι δεν έμαθε από κει που πρέπει... να του το πείτε εσείς, να το μάθει!
Αν και δεν πιστεύω ότι δεν είναι ενήμερος. Έχει φτάσει τόσο μακρυά η εξαφάνιση του Άλεξ, που αποκλείεται άνθρωπος με ειδικές γνώσεις, να μην κατάλαβε περισσότερα από μας και να μην την "έψαξε" λίγο την ιστορία, έστω κι από μακρυά.
Κουράγιο! Τώρα είμαστε στην "ουρά".
"Τον φάγαμε τον γάιδαρο!(Άλλη Ελληνική παροιμία).
Εύχομαι να βρεθεί ο Άλεξ και μάλιστα ζωντανός! Να είναι όλα ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε!
Δεν θα πω "σε νιώθω" (σας νιώθω), γιατί θα είναι ψέμα! Θα σου πω μόνο πως σε σκέφτομαι και παρακαλάω τον Θεό να σου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις αυτό τον δύσκολο αγώνα που σου έτυχε.
Όλα θα πάνε καλά Νατέλα μου!
Με πολλή συμπόνοια κι αγάπη, Κατερίνα

Ελπίδα said...

Θέλω να συγχαρώ και τον Δημήτρη που είναι πλάι σου και σε στηρίζει.
Μιλάω σε σένα, γιατί είσαι η ΜΑΝΑ!

thesprotos (c) said...

"Επιμένουμε ότι η πρόσκληση του Αξιωματικού της INTERPOL πρέπει να γίνει για την έρευνα στην υπόθεση του εξαφανισμένου Άλεξ, και όχι για σεμινάριο ολίγων ωρών. Όποιος επιμένει ότι αυτό είναι παράνομο μάλλον δεν θέλει να βρεθεί ο Άλεξ."

Το υπογράφω.

Κατα τα άλλα, απο πότε γίναμε τόσο μανιώδεις με την νομοτυπία στη Ελλάδα, εγώ δεν το έχω καταλάβει...

monahikoslikos said...

Καλή μέρα και εύχομαι το καλύτερο.
Ο Remue ως μπάτσος, έστω και Βέλγος, φιλοξενούμενος της ελληνικής αστυνομίας δεν έχει πολλά περιθώρια παρά να καλύψει τους έλληνες συναδέλφους του.
Μόνο αν πάρει ξεκάθαρει εντολή μπορείς να ελπίζεις. Διαφορετικά τα γνωστά λαμόγια δημοσιογράφοι και δικηγόροι θα χρησιμοποιήσουν και τις δηλώσεις του Βέλγου για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Κουράγιο Νατέλα θα ξημερώσει μια μέρα και θα σκορπίσε το σκοτάδι

Unknown said...

Μηπως μπορεις να απευθυνθεις στο ευρωπαικο δικαστηριο εφοσον δε γινεται τιποτα απο εδω?

Paranoia said...

Έως τώρα εκτός από εσάς τους δύο και τον δικηγόρο σας αξίζουν πολλά μπράβο στην κ. Νικολούλη. Για τους υπόλοιπους? καμία εμπιστοσύνη δεν έχω, είτε λέγεται δικαιοσύνη, είτε ανώτατα όργανα που δίνουν εντολές, είτε εξουσία όποιας μορφής.
Καλή τύχη Νατέλα-Δημήτρη
είμαστε στο πλευρό σας, συνέχεια

Anonymous said...

Κυρία μου ,μέ έχει εντυπωσιάσει η αξιοπρέπεια σας.Προσυπογράφω καί εγώ τήν ανάγκη νά ασχοληθεί ό Βέλγος αστυνομικός μέ τήν υπόθεσή σας μόνο καί μόνο γιάτι η εξειδίκευση είναι σημαντκό πράγμα άς τό καταλάβουν οι Ελληνες αστυνομικοί.Δέν είναι ντροπή νά δέχεσαι ότι κάποιος έχει μεγαλύτερη εμπειρία.Αντίθετα ΕΙΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ νά μήν τό καταλαβαίνεις.Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Anonymous said...

Από την μια λες : Ας μη ξανασυμβεί Θεέ μου σε καμιά μάνα και σε κανένα πατέρα.
Από την άλλη σκέφτεσαι ότι σε μερικούς χρειάζεται να περάσουν μερικές ώρες ψάχνοντας το παιδί τους μπας και καταλάβουν ότι με μερικά πράγματα δε μπορεί να παίζει κανείς.
Εύχομαι να βρεθεί ένας τρόπος να ασχοληθεί ο βέλγος με την υπόθεση, αν και εδώ που τα λέμε Νατέλα, όλα προσωπικά μου φαίνονται ξεκάθαρα και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη πίεση παραπάνω για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.
Δε ψάχνω να βρω εξιλαστήρια θύματα για να ικανοποιήσω τον θυμό μου, αλλά το ένστικτό μου, μου λέει ότι όλα είναι εκεί μπροστά σας.
Καλή δύναμη και να ξέρεις ότι τώρα δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Θα πρέπει να πας μέχρι το τέλος, όπου και αν είναι αυτό ότι και αν κρύβει. Το χρωστάς στο παιδί σου.
gs

Ιφιμέδεια said...

Αλήθεια μήπως να στραφείτε στα δικαστήρια και την αστυνομία της Ευρώπης; Τι γίνεται με την παρόμοια περίπτωση της Πορτογαλλίας;;

Anonymous said...

kouragio pan'ap'ola...

h dhmosiografos xatzhgeorgou pou lete einai tou ant1 i tou alpha?
tha mas voithisei na katalavoume
kai to thlefwnhma...

Anonymous said...

Κα Νατέλα,
δεν είμαι ΜΑΝΑ αλλά και να ήμουν, αν δεν είχα πάθει το ίδιο με εσάς θα ήταν μεγάλο ψέμα να πω ότι καταλαβαίνω τον πόνο σας. Αυτό όμως που έχω καταλάβει πάρα πολύ καλά στην ζωή μου είναι η ΑΞΙΑ της ΜΑΝΑΣ. Μέχρι την ημέρα που σας γνώρισα σαν πρότυπο ΜΑΝΑΣ είχα την δικιά μου μητέρα η οποία με μεγάλωσε με απέραντη αγάπη, καλοσύνη και θυσίες όπως και κάθε ΜΑΝΑ άλλωστε μεγαλώνει τα παιδιά της. Τώρα μέχρι να με ευλογήσει ο Θεός να γίνω και εγώ ΜΑΝΑ θα έχω δύο πρότυπα πλέον, την δικιά μου και εσάς.
Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι εγώ πολύ σπάνια έχω διαίσθηση για κάποια πράγματα είτε με αφορούν είτε όχι, όταν όμως την νιώσω πάντα είναι σωστή, από την αρχή λοιπόν αυτής της τραγικής ιστορίας νιώθω ότι ο ΑΛΕΞ ΖΕΙ, βέβαια μετά από τόσο καιρό δεν ξέρω πια αν το νιώθω γιατί είναι η διαίσθησή μου ή αν το νιώθω επειδή αυτό θέλω να ισχύει, αυτό που ξέρω είναι ότι προσεύχομαι όπως και τόσος κόσμος να βρεθεί ο ΑΛΕΞ…… Δεν μπορεί τόσες προσευχές να πάνε χαμένες………. Και να ξέρετε κάτι τις δυσκολίες ο Θεός τις δίνει στους δυνατούς και όσο πιο δύσκολα κάνει τα πράγματα, τόσο πιο δυνατός είναι αυτός που αγωνίζεται να τις ξεπεράσει….. Δύναμη λοιπόν για να συνεχίστε τον αγώνα σας και σίγουρα στο τέλος θα δικαιωθείτε……. Με απεριόριστη εκτίμηση ΡΕΝΑ