Tuesday, June 26, 2007

Οι "εντολοδόχοι" και η τηλεόραση

Με απέραντη αγανάκτηση μέσα στην ζέστη, παρακολουθούμε την 325η απόπειρα της τηλεόρασης να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης, εκμεταλλευόμενοι τον δικό μας πόνο. Συγκεκριμένα μιλάμε για την εκπομπή "πρωινός καφές" της κ. Ελ. Μελέτη.
Καλά τόσο χάλια πηγαίνουν οι δουλειές τους; Από την αρχή νομίζαμε ότι ήταν κάτι παροδικό και θα σταματήσει. Την 25η Μαίου, η Νατέλα βγήκε τηλεφωνικά στην συγκεκριμένη εκπομπή με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των εξαφανισμένων παιδιών, και μεταξύ των άλλων επέπληξε με ήπιο τρόπο τους παρουσιαστές της εκπομπής, λέγοντας τους, ότι οι "σημαντικές πληροφορίες" που αναφέρονται στην εν λόγω εκπομπή ανήκουν σε μέντιουμ, και τους παρακάλεσε να προσέχουν γενικώς ποιούς βγάζουν στην εκπομπή και τι λένε.
Εμείς ακόμα δεν ξεπεράσαμε τον περσινό εφιάλτη όπου η παραμικρή λεπτομέρεια της υπόθεσης παιζόταν στην τηλεόραση με αποτέλεσμα η έρευνα (έστω και πρόχειρη) που γινόταν, να χαλάσει εντελώς. Ακόμα θυμόμαστε την περίφημη εκπομπή του κ. Καρατζαφέρη με την δημοσιογράφο κ. Πολατίδου να σκάβει στο χώμα, να χώνει εκεί το μικρόφωνο και να λέει "μυρίζει πολύ εδώ " (το μικρόφωνο πιάνει μυρωδιές;). Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ξανά κακόγουστο πανηγύρι, ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπου περιμένουμε να ασκηθούν διώξεις. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βγαίνει δήθεν με "εντολή της Νατέλας"και να λέει "ξέρω που βρίσκεται το παιδί αλλά δεν λέω σε ποιά κατάσταση". (Αυτή περίπου η φράση έχει γίνει και πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας πριν από πολλούς μήνες, το θυμάστε;). Εμάς μας φαίνεται ότι όλη αυτή η κακοστημένη παράσταση πηγαίνει σε grand finale "αλα Πολατίδου".
Σχετικά με όλα αυτά θέλουμε να κάνουμε την εξής δήλωση:
α) Σήμερα ή αύριο θα σταλθεί με φάξ επίσημο έγγραφο πρός την εκπομπή "πρωινός καφές" με την απαίτηση να σταματήσουν την άσκοπη παραπληροφόρηση του κόσμου και μάλιστα χωρίς την δική μας συγκατάθεση. Σε περίπτωση που η εκπομπή θα επιμείνει επιφυλλασόμαστε να ασκήσουμε τα νομικά δικαιώματά μας
β) Να πάψουν επιτέλους διάφοροι μέντιουμ, ραβδοσκόποι και οραματιστές να παίζουν με τις ψυχές μας και να χρησιμοποιούν την δική μας υπόθεση για να διαφημιστούν. Αν κάποιος όντως μπόρεσε να βρεί τον Άλεξ με τηλεπαθητικό, "ηλεκτρομαγνητικό", τηλεκινητικό τρόπο ή ενόραση θα το έκανε πολύ πιο νωρίς. Δεν χρειαζόταν να περάσει ενάμιση χρόνος.
γ) Δεν ξέρω πως λέγεται ο δημοσιογράφος που βγαίνει στον πρωινό καφέ και σχολιάζει όλην αυτή την "ηλεκτρομαγνητική περίπτωση" αλλά του λέμε να ξεκολλήσει απο την Νατέλα το παρατσούκλι " η πονεμένη μάνα" και να σταματήσει να λέει συνέχεια ότι "η μητέρα μέχρι τέλους έχει τις ελπίδες της" γιατί με αυτόν τον τρόπο επεμβαίνει στην νομική διαδικασία (Ερώτηση: μήπως το κάνουν εσκεμμένα αυτό;)
δ) Να μην ξαναγυρίσουμε στα περσινά τύπου "ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Άλεξ" ή "θέμα λίγων ημερών η λύση της υπόθεσης" αλλά πριν μάθετε την αποκλειστική είδηση , φάτε πρώτα 55 διαφημίσεις....
Σε ότι αφορά την δίωξη των αστυνομικών, ακόμα μελετάμε την πρόταση του εισαγγελέα εφετών και μόλις βγάλουμε συμπέρασμα θα το συζητήσουμε στο μπλόγκ.


Ακολουθεί το φαξ που στάλθηκε στον Αντένα


ΑΝΤΕΝΑ

Για την εκπομπή "Πρωινός Καφές" της κ. Ελεονόρας Μελέτη


Θα παρακαλούσα να μη λαμβάνεται καμία πρωτοβουλία και να μη γίνεται καμία αναφορά στο όνομά μου χωρίς να έχω γνώση εγώ και ο σύζυγός μου.
Ειδικά σ' αυτή την κρίσιμη από κάθε άποψη περίοδο, πρωτοβουλίες βεβιασμένες και ερήμην μου δεν οδηγούν στην ευόδωση του σκοπού τον οποίο υπηρετούμε και για τον οποίο αγωνιζόμαστε, για μην πούμε ότι βλάπτουν την υπόθεση.
Σπεύδω βέβαια για ακόμη μια φορά να σας γνωστοποιήσω ότι δεν έδωσα σε κανέναν εντολή να με εκπροσωπήσει στην εκπομπή σας και πάλιν σας γνωρίζω ότι μόνον ο σύζυγός μου και εγώ και ο νομικός μας παραστάτης μπορεί να ομιλεί εξ ονόματός μας.
Νομίζουμε ότι το προφίλ της εκπομπής σας είναι αταίριαστο με το θέμα μας και ζητούμε να μην ασχοληθείτε μαζί μας στο μέλλον.



Βέροια 26/6/07

Νατέλα Ιτσουαϊντσε
Δημήτριος Σιαϊνης

33 comments:

Anonymous said...

Καλημέρα, εύχομαι να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης και το παιδάκι σας να γυρίσει σπίτι.
Κουράγιο.

K-Top said...

Πριν απο μερικά χρόνια ζούσα στην Βρετανία. Είχε υπάρξει μία υπάρξει μία περίπτωση με 2 κοριτσάκια που είχαν εξαφανιστεί. Τα δελτία λέγανε κάθε μέρα ότι οι έρευνες προχωράνε καλά και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Ούτε φωτογραφίες απο τα μέρη που γινόταν οι έρευνες, ούτε αναφορά για την πρόοδο. ΤΙΠΟΤΑ απολύως.

Λίγες μέρες πριν την σύλληψη του ενόχου ανακοινώσανε ότι δεν υπήρχε ελπίδα να τα βρούνε ζωντανά και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν μετά από λίγο. Από σεβασμό προς τα παιδάκια, δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία προς τον τυπο καμία λεπτομέρια σχετικά με τον τρόπο θανάτου και παρόλο που φαντάζομαι πολλοι δημοσιογράφοι μάθανε λεπτομέριες, δεν δημοσιεύσαν τίποτα.

Δημοσιογραφία τέτοιου τύπου είναι λειτούργημα, αφού ενημερώνει χωρίς να παρεμποδίζει τις έρευνες ενώ παράλληλα σέβεται τους εμπλεκομενους.

Δυστυχώς στην Ελλάδα για μερικά νουμεράκια αχρηστεύονται έρευνες και ανακριτικές διαδικασίες ενώ πετιέται στα σκουπίδια και η τελευταία αξιοπρέπεια επειδή το ζήτησε ο Χ εργοδότης-καναλάρχης.

Καλό κουράγιο για τη συνέχεια και εύχομαι η περίπτωσή σας να έχει καλύτερο τέλος από αυτήν που ανέφερα.

Anonymous said...

Καλά τους κάνατε, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο!

Anonymous said...

Δυστηχώς στην Ελλάδα η δημοσιοφραφία δεν είναι λειτούργημα, είναι μηχανή απόκτησης Ευρώ. Πολύ καλή η ενέργειά σας, είχαν αποθρασυνθεί τελείως!

Anonymous said...

Είμαστε η χώρα της υπερβολής και το μέτρο χάνεται σε κάθε πτυχή της κοινωνίας άρα και στη δημοσιογραφία. Είμαι σίγουρος ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή όλο αυτό το χάλι δεν γίνεται από κακή πρόθεση αλλά από ασχετοσύνη. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι δυστυχώς το ίδιο...
Κουράγιο.

Anonymous said...

Καταρχήν όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη εκπομπή, ας μην χρησιμοποιούμε τη λέξη "δημοσιογράφοι"...Πρωινάδικο είναι. Ετσι απλά. Ούτε ενημερωτική εκπομπή, ούτε δελτίο ειδήσεων...

Θα συμφωνήσω πάνω-κάτω με όλα όσα γράφονται για τους " κακούς δημοσιογράφους" είτε στη χώρα μας, είτε έξω από αυτήν.

Υπήρξαν όμως (πχ Νικολούλη) κάποιοι που ανέδειξαν το θέμα και ασχολήθηκαν με τέτοιο τρόπο που ξεμπρόστιασαν και τις αρχές( τρομάρα τους) και την τοπική "ομερτά" στο θέμα του Αλεξ.

Στο πλευρό σου Νατέλα είμαστε πολλοί...

γ.

Anonymous said...

Και λίγα τους είπατε!

Καλή δύναμη στη συνέχεια.

Γεωργία
Κύπρος

Anonymous said...

Ακομα και η Νικολουλη δεν ξερω αν βοηθησε,αλλα αυτο το ξερει καλυτερα η Νατελα

Anonymous said...

Η κυρία Α..μελέτη είναι απαράδεκτη
παιδιά κουράγιο μεγάλη ανηφόρα σας
βγήκε η ζωή..... την αγάπη μου.

Anonymous said...

Ας τελειώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή η καπηλεία των συναισθημάτων....Ποιος τους έχει πει ότι έχουν δικαίωμα με αφορμή την τηλεθέαση να φτιάχνουν 15λεπτα λουσμένα στη δήθεν στεναχώρια για αυτήν την υπόθεση που είναι τόσο ευαίσθητη και μας πονάει όλους τόσο πολύ;;; Η κα Ελεωνόρα Μελέτη να κοιτάζει καλύτερα τα θέματα που της πασάρουν και να ασχολείται με τα κουτσομπολιά και τα φτηνά θέματα γιατί γι'αυτό πληρώνεται.....Έλεος πια, να υπάρξουν όρια.

Νατέλα, Δημήτρη κουράγιο, είναι το μόνο που μπορώ να πω....
Σας ευχαριστώ πολύ προσωπικά που μας διδάσκετε πολιτισμό και αξιοπρέπεια και εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να βρεθεί ο Άλεξ....

Anonymous said...

Αγαπητοί φίλοι Ας καταλάβουμε όλοι κάτι!
Και η Νικολούλη και η Μελέτη ενδιαφέρονται για τα νούμερα τηλεθέασης!Δεν τις νοιάζει τίποτα άλλο.Ειδικά η Νικολούλη τόχε παρακάνει!Ήξερε την αγωνία που είχε ο κόσμος για τον Άλεξ,και μας ανάγκαζε όλους να βλέπουμε όλη την εκπομπή (μαζί με χιλιάδες διαφημήσεις),για να μασάει τα ίδια και τα ίδια.Εγώ έπαψα πλέον να την βλέπω.Έχει γίνει η εκπομπή της ολόκληρη επιχείρηση!Εκμεταλεύονται τον πόνο κάποιων ανθρώπων για να κερδοσκοπούνε.Και μη μου πείτε"μα έχει βοηθήσει κόσμο",ναι,συμφωνώ,αλλά μόνο απο συμφέρον.Λυπάμαι που πάνε να εκμεταλευτούνε το χαμό ενός παιδιού!
Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα σύντομα!
Είμαστε μαζί σας σε ότι χρειαστείται.
ΙΩΑΝΝΑ(απο Κρήτη)

Anonymous said...

Η βασίλισα του οξυζενέ προκατασκευασμένο προιόν ώστε να μοιάσει στη Μενεγάκη κυρία Μελέτη ας οδηγάει το τζιπ που της χάρισε ο ΑΝΤ-1 για τα νουμεράκια της,ας ασχοληθεί η μεγαλοκοπέλα με κανένα τεκνό τύπου Νίνο για επιβεβαίωση ότι είναι ακόμα παιδούλα (μόλις 30 ετών) και ας αφήσει ησυχη την κυρία Νατέλα και τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Anonymous said...

Θα έπρεπε να αποκαλύψετε κάποτε,και τον ρόλο της Νικολούλη στην υπόθεση.καλό κουράγιο.

Anonymous said...

Καλα ειδικα περιπτωση Καρατζαφερη-Πολατιδου είχε ξεπερασει τα ορια!! Θα τους άρεσε να βλέπουν κάτι αντίστοιχο για το δικό τους παιδί;
Κουράγιο Νατελα και Δημητρη, είμαστε παντα μαζί σας, πείτε μας πως μπορουμε να βοηθησουμε.

Anonymous said...

natela exeis dikio...
omws egw 8a kanw kai se esena kritiki... to AFISES na sumbei auto natela... anoi3es to spiti sou se olous...ane3elekta..den to i3eres oti einai adifaga onta oi an8rwpoi tis tileoraseis??? sebomai ton pono sou... omws twra analogisou kai ta dika sou la8i?? den i3eres oti an beis se auto to paixnidi afenos de bgaineis kai afeterou den exeis diakiwma epilogis???epe3es to paixnidi tous natela... ta e3wdika loipon twra einai polu ka8usterimena...ir8an polu arga!!!

Anonymous said...

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ "ΒΑΦΤΙΣΕΙ" ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΝΑΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ(ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ) ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ. ΑΥΤΑ ΝΑΤΕΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΑΘΗΝΑΙΟΣ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

Ελπίδα said...

Νατέλα και Δημήτρη, εύχομαι ο Θεός να σας δίνει κουράγιο!
Μεγάλος ο γολγοθάς που περνάτε απ' όλες τις πλευρές!
Δεν ξέρω τι να πω πια!

Anonymous said...

Φαινότανε απο χιλιόμετρα ότι κάτι δεν πάει καλά!Μήπως έτρωγε με τον Κο Γεωργίου?
"Λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι."ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΦΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ" Νατέλα η Ελλάδα δεν ξεχνά!Κάνε κουράγιο και η αλήθεια αργά ή γρήγορα,θα βγεί στο φως!Και αυτοί που πήγαν να καλύψουν κάτι θα ξεμασκαρευτούν.
JOAN

Anonymous said...

Tο γεγονος οτι ολοι στη τηλεοραση ειναι καθικια, αυτο δεν τους δινει καμια νομιμοτητα να συνεχιζουν να ειναι καθικια, γιατι σιγουρα δεν χαθηκε το παιδι της Μελετη, αλλα ο Αλεξ, που θα μπορουσε να ηταν και το δικο μου παιδι.Αλλα δεν ειναι μονο η Μελετη το προβλημα , ειναι ολοι τους , η "πανουκλα του αιωνα"

Anonymous said...

Νατέλα παρακολουθώ την προσπάθεια που κάνεις όλο αυτό τον καιρό. Σαν μάνα νοιώθω το πόσο υποφέρεις από όλα αυτά που συνέβησαν στο μοναχογιό σου. Θα μου επιτρέψεις όμως γλυκιά μου Νατέλα, να αντιδράσω στην προσπάθεια κάποιων να λιθοβολήσουν και να καλύψουν με λάσπη μια εκπομπή και μια δημοσιογράφο που όλοι, τουλάχιστον οι νοήμονες, αγαπάμε και αναγνωρίζουμε. Τις τελευταίες μέρες κάποιοι από τους φίλους που σου στέλνουν μηνύματα παραμερίζουν την αλήθεια και την πραγματικότητα με μοναδικό σκοπό να επιτεθούν στη Νικολούλη. Αυτό είναι ολοφάνερο και μόνο τυφλοί δεν βλέπουν. Εμείς που έχουμε παρακολουθήσει από την αρχή την υπόθεση του Άλεξ μας, το Φως στο τούνελ επιλέγουμε για να μάθουμε την αλήθεια. Τη συμμορία των παιδιών η Νικολούλη την ανέδειξε με προσωπική έρευνα στη Βέροια. Μας είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως μια δημοσιογράφος κατάφερε να βρει έγκαιρα την απάντηση στο εξωτερικό που αρχές περίμεναν -ποιός ξέρει για πόσο καιρό- από την Ιντερπόλ. Όλοι πίστευαν εκεί στην πόλη σας - μου το έλεγαν και φίλοι που μένουν στη Βέροια - ότι τον Άλεξ τον έχει απαγάγει ο πατέρας του στη Ρωσία. Πέρα όμως από τη Νικολούλη και από την εκπομπή της, οι Εφέτες ανέδειξαν με την έρευνά τους την αλήθεια και παραπέμπουν από ότι μάθαμε σε δίκη τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Γιαυτά δεν μίλαγε και η εκπομπή από την αρχή; Ή μήπως και η Δικαιοσύνη είναι δάκτυλος της Νικολούλη;
Συγγνώμη Νατέλα μου για την αγανάκτηση, αλλά δεν θα πρέπει εσύ που πρώτη βρέθηκες στο στόχαστρο κάποιων δολοφόνων να δέχεσαι αυτή την αδικία. Προσωπικά θα ήθελα να πάρεις κάποια θέση για κάποιους που σε βοήθησαν ειδικά τον πρώτο δύσκολο καιρό. Γιατί μετά γεμίσαμε από ειδήμονες.
Ο Θεός να σου δίνει κουράγιο και δύναμη.
Χριστίνα

Anonymous said...

μονον επιλησμονες ξεχνουν τα δημοσιογραφικα ανομηματα της ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ σε αυτη την υποθεση αλλα και σε πολλες αλλες, οπως στην γκαφα τεραστιων διαστασεων της 17ν στην εφημεριδα εθνος.καλο θα ειναι όσοι την υπερασπιζονται και δεν ειναι δικαιοι κριτες αλλα γλυφτες και πιθανα τσιρακια της,να εχουν στο μυαλο τους οτι σελιγες μερες θα δημοσιοποιηθουν φωτογραφιες για τους σπουδαιους συνδαιτημονες της τους οποιους λιβανιζε στην εκπομπούλα της. αυτα αγαπητη...αγνωστη που εισαι και εσυ μανα και πονας.

Anonymous said...

Παιδιά και εγω συμφωνώ με τη Χριστίνα. Ντροπή να κατηγορείτε τη Νικολούλη και την εκπομπή που από την πρώτη στιγμή βοήθησαν στην ιστορία αυτή και δεν έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια δικαίωματα σε κανέναν. Μαρία.

Anonymous said...

Ρέ'συ διώκτη και εσύ ανώνυμε ποιοί συνδετημόνες, ποιές φωτογραφίες και ποιός Γεωργίου; Το Πάσχα η Αγγελικάρα το πέρασε σεμνά σπίτι της με την οικογένειά της. Είδα και τις φωτογραφίες στα περιοδικά.
Νίκος.

Anonymous said...

Παρακολουθώ σήμερα τις επιθέσεις και έχω φρικάρει. Σόρυ Νατέλα, αλλά πίστευα ότι ο στόχος της σελίδας σου ήταν άλλος...
ΜΑΚΗΣ

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΙΝΗ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...ΣΟΒΑΡΟΣ...

Anonymous said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Anonymous said...

Οι εισαγγελείς θα έπρεπε να παρέμβουν και να απαγορεύσουν πλεον σε αυτή την κωλοτηλεόραση να ασχολούνται με το θέμα που είναι αρμόδιοι οι γονείς και η αστυνομία (όποια και αν είναι αυτή).
Επίσης, ειμαι γονέας, και τρελαίνομαι όταν λένε "γονείς" εδω μέσα πως σε νοίωθουμε Νατέλα. ΝΤΡΟΠΗ. Εσείς ρε χάσατε το παιδί σας; Διαβάστε μόνο ότι θέλει να μας πει αυτή η γυναίκα, και αφήστε τα σε νιώθουμε κτλ. Αν σας ζητηθεί, εμψυχώστε την, η βοηθήστε την, αλλά κοψτε τις παπαριές.

Σόρρυ και που γράφω, αλλά....

Anonymous said...

- Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αηδιασμένος ένιωσα , όταν πάνω από ένα λάκκο είχανε μαζευτεί δέκα κάμερες και περιμένανε την μπουλντόζα να ξεθάψει τον Άλεξ .
- Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες σφαλιάρες μου ερχόντουσαν να ρίξω στον Άκη Παυλοπουλο , όταν το περασμένο καλοκαίρι φώναζε με θελημένο ύφος , «μείνετε μαζί μας για να δείτε της συγκλονίστηκες εξελίξεις στην εξαφάνιση του μικρού Άλεξ , μετά από ένα σύντομο διαφημιστικό διάλυμα»
- Δεν μπορείς να φανταστείς πόση αηδία νιώθω για τους Δημοσιογράφους , τους πολιτικούς και την τηλευπνωτισμένη κοινωνία
Δεν έχω τίποτε άλλο να σου γράψω

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ar1wtr-pc
έχεις απόλυτο δίκιο.Είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης.Άλλωστε τάχω ξαναγράψει.Κρίμα!
ΙΩΑΝΝΑ(από Κρήτη)

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΑΙΝΗ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟ,ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΔΗΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ...ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΤΕΛΑ & ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ.ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Κ. ΜΕΛΕΤΗ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1.

ΒΑΣΙΑ!!

GiaNt said...

Η δημοσιογράφοι γενικός ήταν απαράδεκτοι από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής των.. «πέντε λουλουδιών» στην υπόθεση εξαφάνισης τους γιού σας.

Αντί να παρουσιάσουν απλώς την εξέλιξη των γεγονότων και να βγάλουν τον σκασμό, συνέχισαν να παριστάνουν τους μπάτσους (όπως συνήθως κάνουν) και να αναζητούν κάθε πληροφορία η οποία θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη αν δεν έβλεπε το φώς της δημοσιότητας, και να βγάζουν τα πιο άκυρα συμπεράσματα (το συνηθίζουν). Στην τελική αν ένοιαζε τόσο πολύ οι καναλάρχες, θα μπορούσαν κάλλιστα σε ένα κομμάτι των διαφημίσεων τους να έχουν ένα spot σχετικά με την εξαφάνιση του Άλεξ.

Επίσης δυστυχώς αν το γεγονός δεν έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις ο Άλεξ θα είχε ξεχαστεί διότι «δε θα πουλούσε».. Όπως συμβαίνει με άλλα εξαφανισμένα παιδιά.

Καλή τύχη σας εύχομαι, και να ξέρετε πως υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για τον Άλεξ και δε θέλουν να δώσουν show.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.